Bine ai venit! Ne bucuram ca te-ai inscris in grup!

Anca Spânu
acum 12 ani

Bine ai venit in grupul Nastere naturala si cezariana!

In acest grup vom discuta despre nastere, atat despre metodele clasice cat si cele moderne. Scopul discutiilor este sa te informezi si sa afli cat mai multe lucruri noi din experienta mamicilor care s-au inscris in acest grup.

Te rugam, pentru inceput, sa te prezinti si sa ne spui cateva detalii despre subiectele care te intereseaza legat de nastere.

Foloseste acest topic doar pentru introducere! Daca doresti sa lansezi un subiect de discutii, adauga un topic nou si discuta cu mamicile interesate! Poti oricand sa trimiti invitatii prietenelor tale sau mamicilor interesate de nastere!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Sunt o mamica care a nascut normal,o fetita de 3 kg si un apgar de 9, dupa 1.5-2 ore de cand m-am internat. Nici nu ma asteptam ca voi naste atunci. Mai aveam pana la termen destul de mult. Chiar ii spuneam doamnei doctor ca nu am venit pregatita cu nimic pentru internare si ca voi merge acasa sa le iau si ma voi intoarce. Bineinteles ca nu am fost prea convingatoare, doctorita m-a bagat direct in sala de nasteri si ..... cred ca stiti ce a urmat. 

Craciun Roxana
acum 11 ani

Am nascut natural, cu un travaliu de 2 ore, asta in conditiile in carea aveam 31 de ani si 23 kg in plus acumulate pe sarcina.

Candea Teo
acum 11 ani

bine v-am gasit

sunt o mamica care a avut noroc sa nasca natural

am avut parte de o nastere usoara

un travaliu de 7 ore, dar nasterea nu a fost deloc cum ma asteptam..sa speram ca si la bebe2 tot asa va fi

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies