Unde las copilul in situatii de urgenta

Andreea Raluca
acum 4 ani

Bine v-am gasit dragi mamici!

Sunt nou venita printre voi si tare mult am nevoie de ajutorul vostru. Am o bebelusa de 1 an si 4 luni si imi mananca tot timpul( dar cred ca situatia asta este mult prea bine cunoscuta de voi) . Ideea este ca nu am cu cine sa o las in anumite situatii de " criza" sa zic: sa merg la un control, la un epilat etc. Aveti idee exista in bucuresti locatii/ crese unde pot sa copilul ocazional pt 2-3 ore? Si aici exclud locurile de joaca unde copii sub 2 ani nu sunt acceptati. Poate va intrebati asa ca raspund eu de la inceput: bunicii sunt departe iar tatal este mai mult prin delegatii .

va multumesc si ma bucur ca sunt printre voi :)

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Andreea-Madalina Stama

Copilul poate fi lasat cu o persoana de incredere(cu tatal, cu bunicii, cu o ruda). In cazul in care situatia financiara a familiei permite angajare unei bone, da, ar fi o solutie. Insa si bonele trebuie alese dupa criterii drastice. Nu oricine trebuie sa stea cu copilul. Exista complexuri cu spatii amenajate pt copii(mall-uri, magazine etc). Insa eu nu vad copilul in siguranta intr-un mall sau magazin, se poate pierde, alearga de colo-colo si il prinzi mai greu. 

Eu zic ca mai degraba sa fie rugati bunicii sa stea cu copilasul, au experienta, stiu sa ingrijeasca de copil, sunt de-ai casei, mai degraba cu ei.

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru