Mami, vino la Cursa Populară de la Maratonul Bucurestiului!

Gabriela Ticu
acum 10 ani

Buna draga mamica frumoasa si sanatoasa! :)

De câte ori ţi-ai zis că te apuci de alergat şi n-ai făcut-o? Sau ai alergat o dată, de 2 ori şi atât? De ce? Ai încercat să participi la o cursă de alergare, alături de sute de oameni, şi să vezi cum te prinde pofta? Sau ţi se pare greu, crezi că ai nevoie de super-echipament şi super-antrenament?

Vino la Cursa Populară de la RBBIM, pe 6 octombrie, la ora 9:00, în Piaţa Constituţiei şi vei afla că poţi şi tu să alergi 3,5 km alături de peste alţi 1.000 de participanţi! Această distanţă este mai uşor de parcurs decât crezi şi nu este deloc plictisitor când alergi alături de atâţia oameni ca tine!

Cursa Populară este ocazia ta de a începe să alergi și, în același timp, vei susține o cauză nobilă! Fondurile strânse din taxa de participare sunt direcționate către cauza Pădurea Copiilor, pentru plantarea și îngrijirea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România, și către Hospice – Casa Speranței.

Alergători cu experienţă ne asigură că oricine poate face această cursă, cu o perioadă scurtă de antrenament înainte. Iar beneficiile sunt nenumarate: pe lângă condiţie fizică te alegi şi cu mai multă încredere în forţele proprii şi cu amintiri extraordinare.

Când vine vorba de echipament, pentru 3,5 km îţi este de ajuns să vii îmbrăcat şi încălţat de sport obişnuit, în haine care nu îţi îngreunează mişcările. Pentru a demonstra că lipsa echipamentului nu este o piedică într-alergării, membrii ai echipei ViitorPlus vor participa la Cursa Populară în costumaţii inedite. Te invităm şi pe tine să faci la fel dacă doreşti!

Asigura-ţi ţie şi copiilor tăi un viitor mai sănătos şi mai curat şi alătura-te prietenilor Pădurii Copiilor!

Text editat de admin. Nu sunt permise link-uri externe fara acordul administratorului.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies