Cum petreceti ziua de 8 Martie?

Sfatul Mamicilor

Dragi mamici, voi ce planuri aveti pentru ziua de 8 Martie? O iesire cu prietenele, timp petrecut impreuna cu familia sau momente romantice alaturi de partener?

Apreciem orice idee ne scoate din rutina si ne face aceasta zi mai frumoasa! 


Va recomandam Felicitari de 8 Martie pe care le puteti trimite prietenelor sau mamelor dar si idei de urari de 8 Martie daca vreti o sursa de inspiratie pentru mesajele transmise.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Alina Buz
acum 6 ani

Eu ies cu prietenele mele in oras la un suc si o praji! ce poate fi mai frumos de ziua asta decat sa papi praji si sa te distrezi cu fetele? timpul cu familia il petrec tot anul, dar macar o zi merit doar pentru mine! 

Maria Iana
acum 6 ani

Eu voi iesi din casa dar pentru o plimbare. Oricum copiii mei sunt mari si cred ca imi vor face ei o surpriza, asa cum fac an de an. Ori imi iau cadou, ori ma scot la un restaurant sau o pizza. sunt foarte mandra de ei ca am niste copiii minunati care se gandesc la mine cand e 8 martie si 1 martie si alte sarbatori. 

Cami Floroiu
acum 6 ani

Eu voi avea program scurt asa ca imi dedic dupa-amiaza familiei. in alti ani am iesit cu colegele de munca sau prietenele dar anul acesta simt ca cea mai buna petrecere e cea de acasa. Vreau relaxare ! Voi?

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru