Care vi se pare cea mai buna farmacie?

Alina Buz
acum 6 ani

Salut mamici. Cred ca ati observat ca farmaciile s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Voi de unde cumparati medicamente sa fie si in termen si la preturi ok?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 2 raspunsuri din totalul de 2 raspunsuri

Cami Floroiu
acum 6 ani

eu iau de la catena fiindca am card si platesc mai putin la fiecare produs, dar nu stiu sa iti zic daca sunt cele mai bune preturi. un var de al meu a lucrat la help net si mi-a spus ca aveau un ados comercial uriaaaas, pana la 300-400% si chiar de 10 ori mai mult la anumite medicamente. e o industrie foarte productiva dar preturile sunt exagerate. eu una nu stiu cum mai supravietuiesc batranii sincer.

Plus ca farmacistii recomanda anumite produse ca sa isi ia comision si de multe ori sunt alea mai scumpe. eu am patit-o cand am vrut sa cumpar ulei de peste. Farmacistul inista sa cumpar de un fel (costau vrei 50 de lei - 24 de capsule, produse in egipt parca) desi mai avea alte trei optiuni pe raft, mult mai ieftine si cu mai multe capsule. Am incercat sa caut si pe net dar nu sunt neaparat mai ieftine, sau poate nu am gasit eu o farmacie online ok la preturi. Daca stiti vreuna astept pareri.  

lili dumitru
acum 6 ani

pana acum nu am avut probleme legate de termen, preturile sunt insa diferite, asa ca inainte sa cumpar un produs mai scump, caut pe internet pe site-urile farmaciilor, sa il gasesc la cel mai mic pret.

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru