Cu iubirea la psiholog

Andreea Ion
acum 3 ani

Dragi mamici de adolescente, apelez la voi pentru ca am nevoie de sfaturi valoroase despre iubirea la aceasta varsta fraged. Nepoata mea sta la noi (in Bucuresti) peste vara si este incontinuu trista din cauza unei relatii esuate. Ea are 17 ani. A avut o relatie timp de 2 ani si de cand s-au despartit (1 an si ceva) nu isi mai revine - nu mai vorbeste / iese cu alti baieti. Rememoreaza aproape in fiecare zi, ultima data cand s-au vazut. Ii e frica sa nu ramana doar cu iluzia sau si mai rau, sa ramana singura toata viata pentru ca nu iese din trecut. 

Imi e teama ca este mai mult decat o faza pentru ca dureaza deja de atata timp. Am incercat sa o conving in diverse feluri, dar nu reusesc sa schimb nimic. Sa mearga oare la psiholog? Sa fie cea mai buna solutie?

Orice sfat este binevenit.

Multumesc mult!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Roxana Andreies
acum 3 ani

Buna,

Hmmm, adolescenta, ce vremuri cu suisuri si coborasuri. Sunt convinsa ca nu este asa grav cum pare, dar cred ca pentru siguranta, ar fi recomandat sa mearga la cateva sedinte de terapie pentru a intelege lucrurile, a-i creste stima de sine si a gasi puterea sa inceapa o noua relatie. E tanara si ar fi pacat sa iroseasca anii cei mai frumosi.

Sa mearga sa discute cu cineva specializat si o sa vada ca lucrurile se schimba treptat. Este alegerea ei. Eu o stiu pe dna psiholog Dana Stejar (Centrul Provita). Este un psiholog foarte bun care a avut rezultate extraordinare cu pacientii, inclusiv cu mine. Mult succes!

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru