Zambetul copilului - bateria unei noi zile!

Dana Iahim
acum 11 ani

E minunat sa te trezesti si cel mic sa-ti zambeasca! Pur si simplu sa-ti zambeasca, sa te atinga, sa te doreasca! O noua zi plina de realizari...si cerinte, probleme...Surasul celui mic te imbarbateaza si astepti cu nerabdare sa-l tii din nou in brate, sa-l saruti...dragostea de mama!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 11 la 16 raspunsuri din totalul de 16 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 11 ani

Copilul trebuie sa inteleaga ca mai avem si alte responsabilitati. Important este ca timpul petrecut cu el sa fie de calitate.

Candea Teo
acum 11 ani

In dimineata aceasta , maria era taaaare necajita...ca trebuie sa plec la serviciu...am avut parte de un week-end minunat si acum....iar plec la serv :(((

Craciun Roxana
acum 11 ani

Cele ce am reusit sa devenim mame suntem cele mai norocoase pentru ca avem parte de cele mai frumoase momente din viata. Nimic nu se compara cu zambetul propriului copil, nimic nu valoreaza mai mult ca fericirea lui.

Candea Teo
acum 11 ani

cate dreptate ai....

nimic nu se compara cu meseria de mama!

Sfatul Mamicilor
acum 11 ani

Bine ai venit! Ne bucuram ca esti aici si ca ne impartasesti aceste ganduri superbe. Nimic nu poate fi mai fumos decat sa dai nastere unui sufletel care te priveste cu ochi mari si inocenti si astepta sa il ajuti sa descopere lumea. Zambetul lui este oglinda zambetului tau! 

Ana Naghi
acum 11 ani

sunt pereect de acord cu tine!copiii nostri ne dau si mai multe motive sa ne dam jos din pat si sa facem tot ce ne sta in putinta sa le fie lor bine,ei ne fac mai responsabili si ne dau mai mult cura


Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies