Despre eruptia dintiilor

Andreea Pam
acum 11 ani

buna ziua!am si eu o intrebare...am o fetita de aproape 10 luni(pe25 august) si inca nu i-a iesit nici un dinte desi saliveaza abundent si baga in gura tot felul de obiecte...ati patit asa ceva?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 10 raspunsuri din totalul de 10 raspunsuri

Marinescu Elisa
acum 11 ani

Puiului meu au inceput sa-i iasa pe la 9 luni. Si eu eram ingrijorata ca nu ii mai ies odata. El a papat si papa in continuare san. Din cate am observat bebeilor care sunt hraniti cu formule le ies mai repede dintisorii pentru ca laptele praf este imbogatit cu vitamine(pe langa celelalte porcarii pe care le contine) si are mai multe proteine decat laptele de la san. Stai linistita, nu am vazut pe nimeni care sa nu aiba dinti in gura pentru ca nu i-au iesit. O sa-i iasa mai devreme sau mai tarziu.

Ceaus Andreea
acum 11 ani

nu te speria ii vor iesi....

Denisa Deni
acum 11 ani

nu fetitei mele i-au iesit la 6 luni dar mie mi-au spus parinti ca mi-au iesit dinti dupa un anisor si nu am avut nici o problema dar mai stiu ca cu cat ies mai tarziu cu atat sunt mai sanatosi si rezistenti am ami auzit cazuri si copii nu au avut nimik asa ca stai linistita

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Nici fetita mea nu a facut febra la eruptia dintisorilor. Dar ca perioada pentru eruperea primului dintisor a fost aproape de 1 an.

victorita nastase

Noi am fost mai noroco?i. Nu am avut deloc probleme cu dantura, nu a facut febra, nu a fost agitat, a fost chiar bine. Primii dinti?ori au ap?rut pe la 6 luni (2 odata) :)

Dana Iahim
acum 11 ani

Nu te ingrijora, dintisorii or sa apara cat de curand! Sa ne anunti cand apar primii coltisori! :)

Nicoleta Avram
acum 11 ani

Nu e o problema asta, depinde de copil. Oricum daca saliveaza si are tendinta sa bage obiecte in gurita e clar ca o dor gingiile, probabil vor creste toti in acelasi timp si vei vedea intr-o dimineata primii coltisori. Eu nu mi-as face griji in locul tau!

Denisia Badaluta
acum 11 ani

baietelului meu i-a aparut primul dintisor la 11 luni, iar acum la 1 an si o luna ne luptam cu dintisorii de sus. cand il dor gingiile nu vrea suzeta, nici jucarii pentru dentitie..sta numai cu manutele in gura.

Craciun Roxana
acum 11 ani

Cu cat apar mai tarziu cu atat vor fi mai sanatosi si rezistenti.

Ana Naghi
acum 11 ani

stai linistita,Andreea!fetitei mele i-a iesit primul dintisor la 10 luni si jumatate,ma tot intrebam daca nu e tarziu!si apoi in 2 saptamani avea deja primii 4 incisivi!nu e niciun motiv de ingrijorare,fiecare copil are ritmul lui,iar specialistii spun foarte clar: primul dinte poate aparea chiar si dupa 1 an...

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies