Depresie prenatala

Dorina Popescu
acum 2 ani

 Buna mamicilor. Voi v-ati confruntat cu depresie prenatala? Eu abia am intrat in concediu si ma simt tare deprimata. Dureaza pana ma obisnuiesc cu statul acasa. Sufar cand sotul meu isi vede de viata lui :( si a mea s-a schimbat complet. Problema e ca ma simt si pe locul doi cand e el cu baietii plecat cu zilele cu munca..Vreau sa vorbim mai des dar el vrea sa stea cu ei..nu intelege prin ce trec si ma simt tare singura. Ma simt groaznic. Voi cum ati reusit sa treceti peste perioada asta?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Madalina Marian
acum aproximativ un an

Buna mami, te inteleg perfect. Si eu am trecut prin asta. Nu iti face griji, cu rabdare si bunavointa vei trece peste aceste moente. E perfect normal la inceput. Chiar si sotul tau se va obisnui cu noau voastra viata, intelege-l si pentru el este nou. Poate inca nu constientizeaza. Vorbeste-i cat mai mult despre cum s-au schimbat lucrurile si ce ti-ai dori tu, folosind un ton amiabil, fara reprosuri. Incearca sa afli cum priveste el lucrurile si cum puteti ajunge in echilibru. Toate acestea discutand cu calm.

De asemenea am scris si un articol despre cateva trucuri, care te vor ajuta sa-ti ti minte limpede: 5 trucuri pentru mamici linistite

https://journeytohappiness.ro/5-trucuri-pentru-mamici-linistite/

Daca te mai pot ajuta cu ceva cu draga inima. Mult succes si nu uita de tine :)

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru