test de sarcina o linie ecograf vestea ceea mare

Raluca Ioana
acum 6 ani

Buna .. am fost la un control ginecologic si am aflat ca sunt insarcinata .. am vazut bebelusu la ecograf .. dar la testul de sarcina i-mi iasa doar o liniuta , ma poate ajuta cineva sa inteleg ? a mai trecut cineva prin asaa ceva ? astept raspunsuri va pup

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

lili dumitru
acum 6 ani

de obicei testele sunt destul de sigure, dar poate ai nimerit unul defect... daca medicul a confirmat sarcina, nu cred ca trebuie sa mai ai dubii; la mine a fost exact invers: aveam dubii cand am facut testul desi a iesit pozitiv si pana nu mi-a confirmat sarcina doamna doctor Lorena Turculet, nu am crezut! :-) iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!

oana podariu
acum 6 ani

exact cum a raspuns admin (?):) ,si se poate si invers,la eco sa nu se vada inca ...

Sfatul Mamicilor

Buna. Daca la ecograf ti-a confirmat ca este vorba de o sarcina, atunci testul de sarcina nu are importanta daca a iesit negativ. Testul detecteaza prezenta HCG-ul in sange, un hormon specific sarcinii. In functie de calitatea testului sau de momentul in care ai testat (daca de ex nu ai testat cu prima urina dimineata), sunt situatii cand poate sa indice un rezultat negativ.

Felicitari pentru bebelus! Sper sa ai o sarcina usoara.

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru