EXCES DE LAPTE

Dorina Ciuta
acum 6 ani

Zilele trecute, in timp ce ma aflam la cursuri mi-am patat sutienul si tricoul cu lapte, de-am fost nevoita sa plec acasa sa ma schimb. Baietelul meu de 4 luni, Ovidiu, nu mananca atata  lapte cat am eu, asa ca ma mai si mulg din cand in cand, insa mi se intampla frecvent sa-mi patez hainele cu lapte . Ce-ar trebui sa fac ?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Ferendean Cosmina
acum 6 ani

Tampoanele pentru sani sunt ca pampersii la bebelusi, gasesti peste tot. Nu k ar fi o problema patatul sutienului, tot ce-i natural e frumos, dar pt. confortul tau e bine sa fii pregatita.

Felicia Georgescu
acum 6 ani

de acord cu buzulica, nu am avut problema asta, insa o colega de serviciu avea in geanta tampoane de la NUK pe care le tinea "just in case" in poseta, pt.situatii similare descrise de dornac. asta insa nu e o problema, eu m-am confruntat cu lipsa laptelui.

ioana Buzatu
acum 6 ani

Draga Dornac, am avut aceeasi problema. Trebuie sa-ti cumperi niste pungi sau recipiente de pastrare lapte matern, laptele poate sta in congelator pana la 6 luni. Iar ca sa preintampini murdarirea sutienului cumpara niste tampoane care se fixeaza in interiorul sutienului. Eu am folosit de la NUK, foarte bune.

Discutii aprinse

Modifică setările cookies