Informatii utile despre sindromul Down

Anca Spânu
acum 12 ani

Acest subiect este destinat mamicilor care doresc sa stie mai multe informatii despre sindromul Down.

In cazul in care ai un copil cu sindrom Down si vrei sa stii cat mai multe lucruri despre modul de manifestare, solutii de tratament si terapeuti, poti pune intrebari in acest topic.

Ofera informatii si sfaturi mamicilor din grup si propune acest subiect prietenelor tale sau mamicilor interesate!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 6 raspunsuri din totalul de 6 raspunsuri

Anca Grad
acum 10 ani

Va multumesc

Anca Spânu
acum 10 ani

 Incercati la Centrul de Zi "Ajuta"din Sighet; Asociatia Down Sindrom Cehu Silvaniei.

 

Anca Grad
acum 10 ani

Eu fiind din Maramures,Viseu de Sus nu avem nici un centru petru acesti copii daca stiti ceva centru care este prin apropiere v-as fi recunoscatoare

Anca Spânu
acum 10 ani

Trebuie intervenit din timp, chiar si in intervalul 2-6 luni. Te poti implica astfel:  sa asiguri nevoia de afectiune, nevoia de joc. Vei avea nevoie de sprijinul unor specialisti: logoped, psihoterapeut sau psiholog. Poti solicita ajutor ONG-urilor care sprijina parintii copiilor cu sindrom down, organizeaza intalniri si ofera informatii legate de terapia necesara si planul de intregrare, de ex: Centrul de Interven?ie Timpurie pentru Copii cu Dizabilit??i de la Caritas, ALDO-CET, ASOCIATIA UP DOWN, Asociatia Renasterea Sperantei Iasi

Anca Grad
acum 10 ani

Buna am nascut de o luna un baietel cu sindrom down .....as dori niste informatii despre cum se comporta acum la aceasta varsta ce exercitii sau la ce medic as putea merge cu el....mentionez ca a avut cv probleme cu respiratia dar si-a revenit fara a fi nevoie de operatie dar nici un medic nu m-a mai indrumat nicaieri ce as putea sa fac ca pe viitor sa se integreze cat mai bn in societate???

Nicoleta Burlacu

* Esti parinte, ai un copil cu nevoi speciale si intampini dificultati in a-l integra in mediul scolar? * Simti ca el stie si poate mai multe, dar are nevoie de mai multa atentie? * Consideri ca are nevoie de sprijin in a face fata cerintelor scolare? * Vrei ca el sa invete nu doar sa numere si sa citeasca, dar si sa se comporte in societate?

Text editat de admin. Nu sunt permise mesajele cu scop publicitar fara acordul administratorilor.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies