Fetita mea are nevoie de ajutorul vostru

Florentina Popa

 

Buna ziua,

 

Suntem familia Popa. In speranta ca vom gasi un ajutor, ne-am hotarat sa va impartasim din istoricul problemei cu care ne confruntam. Fetita noastra – Popa Daniela Alexandra care acum are 18 ani, a fost diacnosticata cu leucemie acuta limfoblastica in urma cu 5 ani. Diagnosticul a fost pus in urma mai multor analize efectuate in spitalele din Italia, si un examen de punctie lombara facut la Institutul Gannina Gaslini din Genova. Incepand cu 26 Octombrie 2010 si timp de 2 ani am facut un protocol ce consta in chimioterapie si alte tratamente de urmat. Fetita a avut o reactie de adversa de la chimoterapie, oasele i se macinau astfel ca pe langa leucemie, Alexandra s-a ales si cu osteoporoza. Deoarece osteoporoza era destul de avansata si nu se putea trata, a fost nevoie de o interventie chirurgicala, mai exact de de montare de proteze bilaterale, efectuata in 9 Noiembrie 2013, urmand recuperarea si fizioterapia pana la data de 18 Noiembrie 2014. Pana in Octombrie 2015, am intampinat si o necroza.

 

Ca parinti, am facut ce ne-a stat in puteri, pe plan sentimental si financiar. Avem de facut annual controlul hematologic si orthopedic, echivalent a 1800 euro. Din motive financiare nu mai putem efectua acest control in Italia, avem deja retanta 1800 euro, in plus avem nevoie de suma aceasta si pentru anul in curs.

 

Asa ca facem apel la toate persoanele care ne pot ajuta, garantand ca ramanem datori si sufleteste si nu numai. In acest scop si cu speranta in inimi, am deschis un cont la OTP BANK : RO32OTPV110000879683RO01, si pentru actele demonstrative, ma puteti apela la 0765.247.600.

 

Va multumesc anticipat! Doamne ajuta!

 

 

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru