Revenirea la serviciu dupa concediul de maternitate

Anca Spânu
acum 12 ani

Revenirea la serviciu dupa concediul de maternitate este un subiect dezbatut de mamici, mai ales in perioada aceasta in care firmele si companiile fac restructurari masive. 

Cat de sigura esti de locul tau de munca si de faptul ca va fi disponibil dupa o perioada de 2 ani de zile? Cate dintre mamici au fost anuntate ca postul lor s-a restructurat desi erau in concediu de crestere copil?

Va invit la discutii legate de acest subiect in care mamicile pot afla ce solutii au la indemana atunci cand angajatorul le anunta ca vor ramane fara job.

In plus, putem discuta despre asteptarile mamicilor din punct de vedere al colegilor, mediului de lucru, managementului si reactiile primite dupa ce au revenit la serviciu. Cat de greu sau usor a fost?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 10 raspunsuri din totalul de 12 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

da cunosc situatii destea dupa ce s-a intors la serviciu a mai tinut-o putin si a dat-o afara...astia nu au suflet care fac asa ceva

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Esti norocoasa din acest punct de vedere. Serviciul este ca o loterie. Chiar daca legea te ocroteste si angajatorul nu are voie sa te concedieze nici cand esti insarcinata (doar daca cunostea situatia ta, asta asigurandu-o printr-o cerere inregistrata) nici cand esti8 in concediu de crestere copil, totusi cand te intorci la lucru poate sa mai tina putin si apoi sa "te puna pe liber".

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Eu stau putin mai bine in aceasta privinta.Sunt studenta anul doi si beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului.La mate-info fac doar 3 ani si cand termin facultatea termin si cu indemnizatia si atunci voi da examen de titularizare in invatamant

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

In ziua de astazi nu mai esti sigura de nimic. Totul poate fi neprevizibil. Poti sa ramai fara serviciu asa, pur si simplu. 

Elena Nalbaru
acum 11 ani

Eu am optat sa stau 2 ani acasa cu printesa, desi diferenta de bani era mare...mai mult decat dublu cat iau acum... Desi cei de la resurse umane s-au mirat ca aleg sa stau 2 ani (probabil de asteptau sa aleg 1 an din cauza diferentei mari de bani...) mi-au zis ca sunt protejata, cand ma voi intoarce la munca, cele 6 luni. Adica ar trebui sa-mi gasesc postul. Sper totusi sa nu am probleme...pana atunci ma mai bucur de inca un an alaturi de printesa mea :)

Craciun Roxana
acum 11 ani

Si ce masuri ai luat, ananaghi?

Ana Naghi
acum 11 ani

postul meu a fost restructurat...la revenirea din concediu,dupa ce am completat cererea de reincadrare,mi s-a pus in brate notificarea de desfiintare a postului...asta e,mergem mai departe!

Craciun Roxana
acum 11 ani

Mi se pare un abuz din partea sefului ca, atata timp cat ai contractul suspendat, sa opereze modificari. Dar in Romania-tara cainilor fara stapan, fiecare isi face legea dupa bunul plac.

Eu nu am avut surprize neplacute la intoarcerea mea dupa 2 ani.

Candea Teo
acum 11 ani

eu am stat acasa 2 ani, cand m-am intors am primit o frumoasa detasare la un al camin...a trebuit sa fac naveta

Alina Buz
acum 12 ani

Eu ce sa ma zic? Nu am nicio sansa sa ma angajez oricum fiindca nici studiile nu mi le-am terminat... Cry


Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies