Cu bunica sau cu bona?

Ana Naghi
acum 9 ani

Ai o cariera la care tii si care nu iti permite sa stai prea mult timp acasa cu cel mic.Trebuie sa te intorci la serviciu,dar ce alegi:copilul sta cu mama/soacra ta sau angajezi o bona?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 9 raspunsuri din totalul de 9 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 8 ani

tocmai daia vreau sa-l invat devreme pe olita ca sa-l pot da la cresa...nu am incredere sa-l las cu bone..mai ales ca s-au intamplat multe

lili dumitru
acum 8 ani

pana la 2 ani am stat impreuna! :-), de la 2 la 3, cu mama, iar de la 3, la gradi, si in continuare cu mama pana venim de la serviciu. daca nu as fi avut-o pe mama, ar fi fost greu, e dificil sa-l lasi pe copilas cu o bona, poate doar daca o cunosti foarte bine!

Aura Nicuta Dogaru
acum 8 ani

E cam greu cu gradinita la o varsta mica, mai ales daca copilul este unul care raceste des.

anuta tudorache
acum 8 ani

Cu nici una,la 2 ani jumatate am dato la gradinita cu program prelungit si a fost foarte foarte bine.

Ceaus Andreea
acum 8 ani

Eu vreau ca pana la 2 ani sa-l invat pe olita ca sa-l pot da la cresa.Nu prea am parte de ajutor din partea soacrei,iar mama mea lucreaza.Deci solutia e sa-l dau la cresa sau sa mai raman un an acasa

Aura Nicuta Dogaru
acum 8 ani

Eu la 1 an m-am intors la serviciu. Statusem destul de mult acasa, 1 an + aproape 7 din cele 9 luni de sarcina, avand probleme cu sarcina. Fetita mea a ramas cu buni, mamaia si tataia, la tara. O vizitam in fiecare saptamana, de vineri si pana duminica. Totul pana la varsta de 3 ani, cand am luat-o de la tara si am dus-o la gradinita, langa scoala unde eu profesez. A fost bine, dar gradinita de la 3 la 5 ani, a fost de toamna pana la Craciun si de la Pasti pana la vacanta de vara. De-abia de la 5 ani am ajuns la un camin cu program prelungit si de acolo este deja o alta poveste.

Gradinita este foarte importanta pentru un copil, de la o varsta frageta. Doamna educatoare din perioada 3-5 ani o lauda pentru ca era incanta de tot ceea ce era nou si era foarte meticuloasa in tot ceea ce o punea sa faca.

Si acum isi aminteste ca i-a invatat sa se spele, sa se imbrace, sa manace ordonat, sa nu vorbeasca decat cand e intrebata si multe alte lucruri.

O stimeaza foarte mult.

Elena Nalbaru
acum 8 ani

De la 2 ani va sta cu buni si de la trei va merge la gradi :D

Ana Naghi
acum 8 ani

eu am decis sa stau cei 2 ani acasa,apoi am spus cu buni pana la 3 ani si apoi la gradinita

Craciun Roxana
acum 8 ani

Eu sunt adepta integrarii copilului intr-o comunitate, deci cresa sau grdainita sunt cele mai potrivite pentru el.

Discutii aprinse

Modifică setările cookies