Esti insarcinata si ai ramas singura?

Anca Spânu
acum 12 ani

Acest topic vine in ajutorul mamicilor insarcinate care au ramas singure, fie in urma unui divort, fie pentru ca partenerul nu doreste sa se implice in cresterea copilului (sau orice alt motiv).

Afla ce solutii ai si cum poti trece peste acest moment mai dificil din viata ta. In plus, discuta cu alte mamici insarcinate care au gasit forta necesara sa se descurce pe cont propriu si sa priveasca sarcina cu mult optimism.

Nu trebuie sa te simti singura! Ai alaturi de tine o comunitate intreaga de mamici care te pot ajuta cu sfaturi si suport moral.

Citeste despre: 7 sfaturi pentru mamicile singure si Totul despre Sarcina

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 11 la 15 raspunsuri din totalul de 15 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

felicitari ca nu ai facut avort...se poate creste un copil,doi si singura...mama mea a crescut 2 singura si nu am simtit lipsa la vrun lucru...in ziua de azi o rasplatim pt eforturile depuse

anuta tudorache
acum 11 ani

Doamne fereste de asa ceva,dar nu as renunta ptr nimik in lume la copilasul din burtica.

Ana Naghi
acum 11 ani

Nicoleta,

esti de admirat!Sa iti cresti singura cei  copii asa frumos cum o faci tu,nu este usor.Nu degeaba Dumnezeu te-a ales sa fii mama lor!Sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca si pana acum!

Craciun Roxana
acum 11 ani

Cred ca e greu si dureros, nu doar pentru tine, ci si pentru copiii tai. Important este sa fiti uniti, sa aveti ganduri pozitive, iar Dumnezeu va avea grija sa va compenseze lipsa sotului sau a tatalui oferindu-va alte bucurii. Succes si felicitari pentru curajul tau!

Nicoleta-Maria Lupsa
acum 11 ani

Am divortat de sotul meu cand eram insarcinata in luna a doua cu cel mai mic copilas al meu, Nikolas.

Mi-a fost foarte greu, mai ales cand mergeam la control si vedeam alte viitoare mamici insotite de partenerul lor iar eu eram singura. Cel mei greu mi-a fost in maternitate cand am nascut, toata lumea ma intreba despre tatal copilului. 

Acum Nikolas are 1 an si 10 luni, e un baietel minunat si nu regret nimic. Desi mi-a fost greu, nu as schimba nimic din viata si trecutul meu.


Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies