Imi doresc un divort decat o viata trista

Maria Iana
acum 12 ani

buna fetelor, 

Ma gandesc tot mai mult la divort decat sa traiesc alaturi de un om pe care nu il iubesc si nici nu ma iubeste. Am stat cu el multi ani pana cand copiii mei au cresut mari si acum au plecat la casele lor. eu am ramas insa singura alaturi de sot dar nu ne intelegem deloc. Imi tot zice sa plec de acasa, sa ma duc sa stau cu copiii daca ei ma vor, orice spun ma trateaza cu rautate. 

Nu stiu daca sa divortez si sa caut pe altcineva, desi am destui ani, sau sa incerc sa mai schimb ceva. am tot vorbit cu el dar nu ma asculta, parca a luat-o razna. ce sa mai fac?

E greu pentru mine fiindca nu vreau sa raman mama singura dar nici nu mai pot sa accept sa am o viata trista. Cred ca imi va fi foarte greu pe cont propriu, mai ales ca trebuie sa platesc chirie sa stau in alta parte, dar macar am o sansa sa fiu fericita. Voi ce ati face in locul meu?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 6 raspunsuri din totalul de 6 raspunsuri

alina lionel
acum 9 ani

Cam tarziu, deja cred ca ai luat o hotarare. Nici tu nu ai spus ce varsata ai, dar decat sa traiesti zilnic cu un gust amar fara ut "target" necesar sufletului, cel mai bine rupe legatura si chiar si singura iti va fi mai bine. Mai ales ca pe copii i-ai calauzit la casele lor. Nu este nici o rusine sa divortezi, din contra reprezinta curaj in ochii tuturor. Succes

 

RAULA KOTI
acum 10 ani

ACUM SI EU SUNT SINGURA CU DOI BAIETEI FRUMOSI .AM VRUT MEREU O CASNICIE FRUMOASA ..DAR AM VRUT DOAR EU NU SI EL AM VRUT COPII ACUM AI AM .EL E PLECAT  IN gERMANIA CASTIGA BINE DA NU NE AJUTA SI PE NOI TRAIESTE DOAR EL PT EL DE 1AN  .CAND CER BANI PT COPII SPUNE CA O SA TRIMITA CAND O SA AIBA  .COPII SUNT IN SCOALA AMANDOI .nU STIU CAT REZIST ASA,EU AS FACE ORCE PT COPII MEI EL NIMIC.MA SIMT DE 1000DE ORI MAI BINE FARA EL DAR MA DOARE CA NU SE UITA LA COPILASI LUI .O SEARA BUNA .

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Deci crede-ma ca mai bine iti va fi daca il lasi...Ma uit la mama mea,s-a distrus incercand sa-l faca sa inteleaga ca nu e bine ce face..mama si maine daca si-ar reface viata as fi de accord

Craciun Roxana
acum 11 ani

Noi iti putem oferi sfaturi mai mult sau mai putin potrivite. Decizia o iei tu in functie de ce vor sufletul si mintea ta. Succes!

Ana Naghi
acum 11 ani

Asa se intampla in majoritatea cazurilor cand snt probleme intre cei 2 soti:se ramane pentru copii.Dar daca exista certuri sau violente,e mai bine pentru copil sa fie martor la asa ceva?

Craciun Roxana
acum 11 ani

maria, vine un timp cand ar trebui sa te gandesti si la sufletul tau. Daca ai copiii mari,la casele lor ar fi momentul sa faci ceva si pentru tine. Eu sunt de parere ca decat o viata trista si nefericita in 2 mai bine singur. Nu e niciodata prea tarziu sa iti gasesti iubireadupa  care sufletul tau tanjeste.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies