Am nevoie de voi!

stef alma
acum 5 ani

Buna, dragelor!

Recunosc faptul ca nu mi-a fost usor sa ma decid sa scriu aici...incep prin a spune ca voi fi mamica, cu ajutorul lui Dzeu, o mamica singura... povestea mea este un pic a unei telenovele prost facute...acum aproximativ o luna de zile am avut o intrerupere de sarcina, povestea este foarte lunga si in acelasi timp f dureroasa pt mine....in fine, la 13 zile am avut un contact , destul de mult spus, dar sa zicem, la o saptamana am facut un test de sarcina tip banda, liniuta testului a iesit ffff pala...la cateva zile am refacut testul, mi s-a parut cu un ton mai inchisa... ideea este urmatoarea... dupa intreruperea de sarcina avuta  imi doresc f mult aceasta sarcina, chiar daca am ales sa fiu o mamica singura... acum nu stiu cum sa interpretez toata situatia: sa nu fi scazut cantitatea de hormon de la sarcina trecuta sau sa fie vba de o noua sarcina? evident solutia optima este mersul la medic insa ma zis sa mai astept putin pt k e posibil sa nu se vada nimic la eco de pe acum. Ati avut sau ati auzit de o astfel de situatie? Am nevoie de parile voastre, de incurajari, de orice.... Va multumesc anticipat!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 2 raspunsuri din totalul de 2 raspunsuri

Irina - Floriana Blidaru
acum 5 ani

In primul rnd, felictari! Mute femei isi doresc copii! Tu se pare esti pe drumul cel bun!

Nu stiu cati ani ai, sper insa ca esti decisa sa pastrezi sarcina si cred ca ai gandit ce inseamna un copil.El nu cere venirea pe lume, este responsabilitatea noatra . Acum, daca ai luat f.f.f.f. multe lucruri in calcul ( nopti, oboseala, lipsa banilior cand sunt musai necesari la o raceala mai serioasa, mai rar spre deloc iesiri - dc nu are cine te ajuta, micuta "infirmitate" cu care de confrunta si copilul meu -si anume - lipsa tatalui ), ei daca ai gandit tu toate astea si ti-a dat cu plus....MERGI FRUMOS SPRE VISUL TAU! Daca nu...mai gandeste, mergi si vb cu un psiholog, mergi la doctor gineco - eu eram in 5 sapt si tot am vazut bobita aia.

- Repeta testul de 2 ori dimineata

- mergi urgent la doctor ginecolog - noi nu outem decat presupune

te pup, bafta!

 

Anca Spânu
acum 5 ani

Daca a trecut o perioada atat de mica de la intreruperea de sarcina este posibil ca testul sa arate fals pozitiv. O ecografie este totusi recomandarea mea, fiindca este bine sa elimini din start riscul unei sarcini extrauterine (daca ar exista o sarcina).

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru