Integrarea baietelului logodnicului meu

Valentina Tanjala
acum 6 ani

Buna ziua mamicilor,

Iubitul meu are un baietel de 5 ani, care petrece din ce in ce mai mult timp cu noi...sau petrecea. De ceva vreme, mama baietelului se pune de-a curmezisul, iar iubitul meu isi vede baietelul din ce in ce mai rar, si cu mari certuri si discutii cu ea. Pe de-o parte o inteleg, insa nu asta e subiectul, ci bebe mic. Din spusele celui mic, mama lui i-a spus sa nu ma iubeasca pentru ca sunt o straina si nu e bine sa iubim strainii. Cel mic a inceput sa fie mai putin iubitor cu mine de atunci si noua ni se pare ca e agitat si stresat. A mai spus si ca ii e teama ca daca sta cu noi, mami nu mai vine sa il ia deloc :(

Ideea este ca am vrea sa il ducem pe pici la un psiholog si sa gasim cea mai buna solutie pentru el, sa il vedem linistit si sa simta ca este iubit. 

Sfaturi in legatura cu un psiholoc pediatru bun in Bucuresti care sa ne poata ajuta?

 

Multumesc,

Valentina

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Andreea-Madalina Stama

Imi pare rau de copilas prin ce trece saracutul. Din pacate este chinuit de mama iar ea nu isi da seama, cred. Varsta copilului si situatia creeaza stresul si, deci, si comportamentul lui.

Copilului trebuie sa i se acorde timp. Sa nu fie presat, sa i se dea spatiu, dar sa fie supravegheat, sa se faca pasi mici spre el, asa, cu timpul, va vedea ca unii straini merita iubiti.

Mamei nu ii poate lua locul nimeni, copilul este mic si foarte stresat de mama si de situatie, lumea lui se cam schimba. 

Psihologul il poate ajuta, dar sa nu uitam ca mama poate avea un rol mai mare decat credem. Cred ca ar trebui sa se discute cu ea, ca ii face rau micutului. Ea trebuie sa se resemneze iar copilul sa poate sa o viziteze si pe ea, nu a pierdut-o, va ramane mereu mama lui. 

Cami Floroiu
acum 6 ani

Sau mai este Diana Ioanes, sper sa nu gresesc. O poti cauta si pe ea pe google. Ideea e ca daca nu exista o legatura intre psiholog si parinte (in acest caz mama copilului) ..... cam greu sa se ajunga la un rezultat.

Cami Floroiu
acum 6 ani

Monica Bolocan, poti cauta pe google. Dar sincer, parerea mea e ca mama copilului e de vina, nu copilul. Daca mama lui il influenteaza negativ nu stiu cum ar putea rezlva psihologul ceva. Mai bine ar fi consiliere pt iubitul tau si fosta lui sotie..... :)

Discutii aprinse

Modifică setările cookies