Ingrijirea naturala a corpului

Sfatul Mamicilor

Tu cum ai grija de corpul tau in mod natural? Care sunt zonele cele mai sensibile si cum reusesti sa le ingrijesti in mod special? (tenul, gatul, mainile?)

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 11 la 16 raspunsuri din totalul de 16 raspunsuri

Anisoara Goleanu

Pentru ingrijirea naturala a trupului folosesc creme potrivite,cat mai naturale,masti din legume si fructe si ,desigur,pastreaz igiena corpului.

Anisoara Goleanu

Eu pastrez strict igiena corpului,folosesc produse cosmetice cat mai naturale,potrivite tipului de piele pe care il am,aplic masti cu fructe si legume proaspete.

Anisoara Goleanu

Aleg dintre produsele cosmetice doar pe cele care mi de potrivesc,cele mai naturale  si le folosesc cu masura,in conditii de igiena perfecte.

Natalia Sauta
acum 8 ani

eu sunt adepta produselor naturale, de obicei folosesc scrab din zat de cafea cu ulei de masline, 1- 2 ori pe saptamana,,fata mi-o curat cu o compozitie din smantina, galbenus de ou si un pic de ulei de masline sau ricin..

Savu Cristiana
acum 8 ani

eu prefer lamaia si argila, cateodata mierea

 
Ceaus Andreea
acum 8 ani

Ma consider foarte norocoasa,deoarece nu am probleme cu greutatea.In schimb in urma nasterii am ramas cu mici vergeturi pe care le tratez prin masaj.Pe fata in functie de anotimp folosesc coaja legumelor.Prefer coaja de castravete.Imi dau cu ea pe fata si imi face o piele fina.pt maini folosesc crema de galbenele facuta in casa


Discutii aprinse

Modifică setările cookies