Jucarii educative

Sfatul Mamicilor

Ce parere aveti despre jucariile educative? De curand am descoperit o papusa pentru fetite - papusa Ioana de la Nicoro Toys - care pe noi ne-a incantat.

Sunt mai multe variante pentru aceasta papusa - cea care te invata cuvinte, fraze, cantece dar si papusa cu mp3 care te ajuta sa iti inregistrezi vocea si fetita sa o asculte atunci cand apasa in diverse locuri papusa.

Este extrem de utila daca tu muncesti si fetitei i se face dor de tine - poate sa iti asculte vocea. O poti invata ce vrei tu prin intermediul inregistrarilor si mai mult, papusa va deveni o prietena buna Laughing.

Voi ati cumparat papusa Ioana? Daca nu, ati cumpara o astfel de papusa interactiva?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

lili dumitru
acum 6 ani

cate jucarii frumoase au aparut! pe noi ne-a fascinat centrul de joaca de la Tiny Love, a fost jucaria preferata, cu salteluta spatioasa si frumos colorata, cu jucarii fosnaitoare, oglinda, melodii si luminite, dar acum cautam alte provocari, asa ca sunt binevenite recomandarile pentru papusi! :-)

Dana Iahim
acum 6 ani

mada de ce se fie derutant? ce copilul tau nu stie cine e mama si cine nu e..? Chiar daca e mic intelege ca e o papusa care vorbeste si ca nu e mama lui. daca il inregistrezi pe el pe stick se aude singur, nu inseamna ca este iar deruntant nu? Fimiu e mai destept decat mine si parca s-a nascut cu chestii tehnologice in cap, intelege tot ce se intampla uneori mai bine ca mine. Eu si la jucarii ma uit de 5 ori sa vad cum sa apas si unde sa apas dar ma lamureste el Laughing.

Mada Dobre
acum 6 ani

Sunt frumoase jucariile educative si cuceresc orice copil, indiferent daca e fetita sau baiat. ce nu intaleg eu la papusa asta  este cum faci sa repete doar anumite lucururi din ce inregistrezi tu pe stick? Cred ca e mai utila varianta aia cand are deja instalate cuvinetele, presupun ca se aud si mai clar decat as inregistra eu...

si in plus, nu e derutant pentur copil sa auda vocea mamei da mama sa lipseaca?

Cami Floroiu
acum 6 ani

Da, as cumpara.Este utila mai ales varianta cu mp3 fiindca poti inregistra ce vrei tu, poezii, cantece, chiar cuvintele pentru cand invata copilul sa vorbeasca. Pacat ca e este doar varianta pentru fetite, poate ar tb sa fie si o papusa baiat - cel mai bun prieten al baiatului de ex...

Oricum, ideea este super!

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru