cei 7 ani de acasa

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Ce credeti conteaza foarte mult cei 7 ani de acasa?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Andreea-Madalina Stama

 Copilul cand este mic este precum un"buretel" care absoarbe tot. Daca copilul vine intr-o familie in care ambii parinti se implica cum trebuie in cresterea, educarea copilului, cu siguranta va deveni pe viitor un adult civilizat, cu acei 7 ani de acasa. Sunt foarte importanti acei sapte ani. Perioada in care trebuie invatat cum sa raspunda, sa multumeasca cand primeste ceva, multe altele referitoare la politete. Acei 7 ani sunt extrem de importanti pentru copil. Insa, asa cum a spus si Maria, depinde ce cum se face educatia in acei 7 ani. Daca in acei 7 ani este invatat sa raspunda necivilizat si asa mai departe, nu se poate spune ca va avea un fundament puternic pentru a deveni un adult politicos, insa depinde si de vointa sa pe viitor. 

Andreea-Madalina Stama

Copilul cand este mic este precum un"buretel" care absorabe tot. Daca copilul vine intr-o familie in care ambii parinti se implica cum trebuie in cresterea, educarea copilului, cu siguranta va deveni pe viitor un adult civilizat, cu acei 7 ani de acasa. Sunt foarte importanti acei sapte ani. Perioada in care trebuie invatat cum sa raspunda, sa multumeasca cand primeste ceva, multe altele referitoare la politie. Acei 7 ani sunt extrem de importanti pentru copil. Insa, asa cum a spus si Maria, depinde ce cums e face educatia in acei 7 ani. Daca in acei 7 ani este invatat sa raspunda necivilizat si asa mai departe, nu se poate spune ca va avea un fundament puternic pentru a deveni un adult politicos, insa depinde si de vointa sa pe viitor. 

mary grajdan
acum 11 ani

E adevarat ca poti forma educatia unui copil in 7 ani...sau cel putin poti incepe sa o formezi! Nu te pori opri cu educatia la 7 ani, dar sunt anumite lucruri pe care numai acasa le poate invata si  in primii ani de viata!

Maria Iana
acum 11 ani

Depinde de casa... Ca pot fi 7 ani in care il educi prost, asa ca tot deageaba se cheama 7 ani de acasa. 

Am vazut copii care au crescut cu bunicii 7 ani si au fost educati exemplar si copii crescuti de parinti si se urcau in capul lor la 7-8 ani. Deci, depinde la ce te referi cand zici 7 ani de acasa. e prea mare subiectul ca sa spui ca doar atat conteaza, ca formezi educatia copilului.

Asa ca depinde, poate sa conteze sau nu, depinde de parinti si ce inteleg ei prin educatie. Gresesc?

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Eu cred ca sunt foarte importanti deoarece atunci formezi educatia copilului

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies