Cat de mult conteaza gradinita in educarea copilului?

Anca Spânu
acum 12 ani

Gradinitele sunt deja aglomerate si educatoarele nu se pot ocupa cu atentie de toti copiii dintr-o clasa. Cat de mult conteaza gradinita in educarea copilului meu? Ar fi alegerea unui educator care sa ofere lectii acasa o metoda mai buna?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

             Gradinita pare, la prima vedere, doar un loc in care cei mici se distreaza, mananca si dorm in timpul in care parintii sunt la serviciu, pana cand acestia vin sa ii ia acasa. De fapt, rolul gradinitei este mult mai important, deoarece aici copilul se dezvolta psihic, isi perfectioneaza diverse abilitati si invata lucruri care il vor ajuta la scoala.

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Nu sunt de accord cu invatatul acasa.Copilul acela cand va creste si va trebui sa socializeze nu se va integra,va fi retras

Craciun Roxana
acum 11 ani

Nu sunt adepta cresterii unui copil cu o bona sau cu bunicii. Copilul se dezvolta frumos printre alti copii. Acolo invata sa comunice, se dezinhibeaza, invata sa manance, sa devina independent de adult. Copilul meu a mers la cresa de la 2 ani si nu imi pare rau.

Candea Teo
acum 11 ani

consider ca gradinita formeaza foarte multe aptitudini ale copiilor

bineinteles ca gradinita nu trebuie vazuta ca o institutie unde lasi copilul pana esti la serviciu si gata...eu pun accept foarte mult pe relatia parinti-cadre didactice.

eu sunt curioasa ce a facut Maria in lipsa mea... ce a invatat...cum s-a comporatat in diverse situatii...cum socializeaza cu alti copii..etc

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies