Activitate pentru copiii neastamparati

Patricia Demeter
acum 9 ani

Fetita mea a fost tare neastamparata si se plictisea f repede. am inceput sa-i dau sa picteze figurine ipsos si am ramas mirata ce succes au avut. in sfarsit statea locului dar mai mult decat atat...facea ceva creativ, artistic. de la 3 ani figurinele sunt nelipsite din casa noastra. le-a mai incercat cineva?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Stefania Marian
acum 4 ani

De oicei avem zilnic cateva ore de citit, jucat, creat si asa mai departe, trebuie sa gasesti ceea ce il atrage cel mai tare pe copilul tau :) 

Mara Paunescu
acum 6 ani

Haha, m-a amuzat mult topicul. Intr-adevar, unii copii sunt neastamparati. Asa este si fiul meu Mihai, care implineste acum in august 6 ani. Eu am reusit sa-l mai domolesc, inscriindu-l la un atelier de la Lumea Copilariei. E un atelier de tehnici de supravietuire, unde instructorul l-a invatat tot felul de lucruri care pe Mihai l-au incantat. S-a intors acasa strigand cat putea de tare „mami, mami, o sa te salvez!”. Am ras in hohote. O sa il mai inscriu si la scoala de vara pe care o organizeaza, caci i-a placut foarte mult, si acolo au mult mau multe activitati.
A, si sa nu uit, in seara respectiva a dormit neintors! :)

Andreea-Madalina Stama

Cand micutul are multa energie, parintele trebuie sa ii ofere posibilitatea sa ii dea ceva de lucru. Puzzle-urile, lego, plansele de pictat, carticelele de colorat ori plastilina pentru a modela sunt idei care ii starnesc curiozitatea si ii dau posibilitatea sa isi dezvoltate creativitatea, plus ca va sta locului.

Ioana Enache
acum 8 ani

Si copilul meu e cam neastamparat si are energie foarte mare cam ca toti copii si am i-am cumparat jucarii pentru copii tip lego seturi de constructie,menite sa le capteze atentia si sa le stimuleze inteligenta.

Adina Tarabuga
acum 9 ani

si copiii mei sunt tare neastamparati si nu stiu ce sa le dau de lucru sa stea mai linistiti... o sa incerc si eu cu figurinele...

Discutii aprinse

Modifică setările cookies