Activitate pentru copiii neastamparati

Patricia Demeter
acum 6 ani

Fetita mea a fost tare neastamparata si se plictisea f repede. am inceput sa-i dau sa picteze figurine ipsos si am ramas mirata ce succes au avut. in sfarsit statea locului dar mai mult decat atat...facea ceva creativ, artistic. de la 3 ani figurinele sunt nelipsite din casa noastra. le-a mai incercat cineva?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Stefania Marian
acum aproximativ un an

De oicei avem zilnic cateva ore de citit, jucat, creat si asa mai departe, trebuie sa gasesti ceea ce il atrage cel mai tare pe copilul tau :) 

Mara Paunescu
acum 3 ani

Haha, m-a amuzat mult topicul. Intr-adevar, unii copii sunt neastamparati. Asa este si fiul meu Mihai, care implineste acum in august 6 ani. Eu am reusit sa-l mai domolesc, inscriindu-l la un atelier de la Lumea Copilariei. E un atelier de tehnici de supravietuire, unde instructorul l-a invatat tot felul de lucruri care pe Mihai l-au incantat. S-a intors acasa strigand cat putea de tare „mami, mami, o sa te salvez!”. Am ras in hohote. O sa il mai inscriu si la scoala de vara pe care o organizeaza, caci i-a placut foarte mult, si acolo au mult mau multe activitati.
A, si sa nu uit, in seara respectiva a dormit neintors! :)

Andreea-Madalina Stama

Cand micutul are multa energie, parintele trebuie sa ii ofere posibilitatea sa ii dea ceva de lucru. Puzzle-urile, lego, plansele de pictat, carticelele de colorat ori plastilina pentru a modela sunt idei care ii starnesc curiozitatea si ii dau posibilitatea sa isi dezvoltate creativitatea, plus ca va sta locului.

Ioana Enache
acum 6 ani

Si copilul meu e cam neastamparat si are energie foarte mare cam ca toti copii si am i-am cumparat jucarii pentru copii tip lego seturi de constructie,menite sa le capteze atentia si sa le stimuleze inteligenta.

Adina Tarabuga
acum 6 ani

si copiii mei sunt tare neastamparati si nu stiu ce sa le dau de lucru sa stea mai linistiti... o sa incerc si eu cu figurinele...

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru