5 Activități de făcut împreună cu copiii

floristan Florentina Stan
acum 6 ani

5 activități de făcut împreună cu copiii

1. Vânătoarea de comori

Creați o hartă cu indicii la fiecare pas pentru a găsi „comoara” pe care ați ascuns-o, nu trebuie să vă gândiți la ceva măreț, chiar și o simplă gustare este suficientă. Genul acesta de activitate este foarte apreciat de către cei mici.

2. Gătiți împreună

Plănuiește o zi de gătit măcar o dată pe săptămâna. Lasă-l pe cel mic să aleagă preparatul dintr-o carte de bucate, în același timp încearcă să-l faci să înțeleagă instrucțiunile fără să te implici prea mult, lasă-l pe el.

3. Creați un film

Copiii tind să aibe o imaginație foarte bogată, mai ales la o vârstă fragedă. De ce nu-i recomanzi să facă un film? Nu ai nevoie de o cameră performantă de filmat, chiar și un simplu telefon este suficient, un scenariu creat de el și puțină actorie.

4. Pictați

Copiii sunt foarte creativi din cauza imaginației bogate, de ce să nu-i lăsăm să-și exprime această creativitate cu ajutorul picturii? Prin pictură se pot realiza foarte mult lucruri frumoase.

5. Zi de relaxare

Planifică o zi pe săptămâna pe care să o petreci cu cel mic, ascultând muzică sau vizionând un film alături de niște popcorn sau pizza, copii adoră chestiile de genul asta. - Activitățile de genul acesta creează o relație părinte-copil foarte puternică, toți avem nevoie de asta.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies