Premergatorul

Marinescu Elisa
acum 8 ani

Salut mamici! Nu stiu daca am ales corect grupul dar sper sa ma puteti ajuta. Am un baietel de 9 luni si doresc sa stiu cat timp il pot lasa in premergator. Precizez faptul ca premergatorul este imprumutat si are rotile foarte tocite si nu se poate deplasa prea mult. Deci e mai mult pe post de obiect in care il pot lasa pe cel mic ca sa nu cada. In patut nu vrea sa stea. Asa ca mai toata ziua il pun in premergator. Voi ce ziceti?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 11 la 12 raspunsuri din totalul de 12 raspunsuri

Alexandra Grigoras
acum 8 ani

Baietelul meu are 10 luni si de la 7 luni merge de'a busilea toata casa si se sprijina de mobila ...Multi medici nu recomanda premergatorul,iar daca ai de gand sa il folosesti  nu depasi 15 minute . Cel mai bine este sa il lasi pe jos ,sa mearga de'a busilea nu in premergator ! Alegerea iti apartine ! Eu am primit cadou un premergator ,dar nu l'am folosit. I'am cumparat acum o luna unul din acela care il impinge (cred ca este cel mai bun ptr ca merge singurel si doar se tine de el ,nu ca in premergatorul clasic care doar da din picioare )

lili dumitru
acum 8 ani

desi medicul nu mi-a recomandat premergatorul, eu l-am folosit pentru pitici; dar o perioada scurta, de pe la 8 luni si ceva, pana pe la 10-11 luni; au fost incantati la inceput dar la un moment dat nu l-au mai placut pentru ca nu mai ajungeau cu manuta unde vroiau.. oricum, nu trebuie sa-l tii mai mult de o ora-doua pe zi in el.


Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru