Obiceiuri mostenite de la mama ta

Alina Buz
acum 12 ani

Ne aducem aminte cu drag de copilarie si de obiceiurile din familie. O parte din comportamentele mamei tale le mostenesti si abia cand ai propria ta familie iti dai seama de ele. 

Sunt obiceiuri care iti plac la nebunie si le faci si tu cu drag, altele iti displaceau cand erai mica si nu vrei sa le repeti in raport cu copiii tai. 

Spune-ne despre experientele tale si despre lucrurile pe care adorai sa le faci impreuna cu mama ta sau, dimpotriva, nu ai vrea sa le faci la randul tau!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Mie imi place sa stam amandoua la cate o discutie la un suc sau o cafea....Acum nu mai sunt langa ea,dar vb foarte mult la telefon

lili dumitru
acum 11 ani

imi placea sa-i povestesc mamei mele tot ce mi se intampla la scoala! :-) si sa tricotam impreuna, sau imi placea atunci cand imi faceam lectiile sa stea langa mine cosand la un goblen! si bineinteles, imi placea perioada sarbatorilor, cand vopseam oua de Pasti sau faceam prajituri pentru Craciun!   

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Si mie imi facea placere sa stau in bucatarie cu mama, mai ales cand erau prajituri prin preajma. la fel este si fiica mea.

Craciun Roxana
acum 11 ani

Imi placea sa stau cu mama in bucatarie cand gatea. Adoram sa vad cu prepara hrana. Pe fetita mea am obisnuit-o la fel. Asa o educ pentru cand va fi mare. Nu vreau sa am o fata care sa nu stie decat sa prajeasca niste cartofi.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies