Despre copilarie si ce vom transmite copiilor

Anca Spânu
acum 11 ani

Eu imi aduc aminte cu drag despre copilarie si momentele fericite petrecute cu parintii sau bunicii. Imi aduc aminte cand construiam castele din nisip si le ornam cu scoici, cand ne construiam un cort din paturi si haine sub masa, cand gateam cu mama prajituri in forma de ratusca. 

Au fost multe experiente frumoase pe care mi le amintesc si acum cu drag. 

Voi ce amintiri frumoase aveti din copilarie? Le transmiteti mai departe copiilor vostri sau credeti ca nu mai au farmec in prezent?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 6 raspunsuri din totalul de 6 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Eu imi aduc aminte de plimbarile cu mama,discutiile noastre,mersul la cumparaturi,facutul dulcetii impreuna....le face atat de bune...defapt recunosc si acum ca mama face cea mai buna papa...si pe bebe il invat si ii spun sa mearga la bunica ca face cea mai buna papa si cele mai bune dulceturi

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Eu imi aduc aminte de eclerurile mamei care iciodata nu intarziau prea mult pe platou. Nici dulceturile nu ajungeau toate in iarna, imediat ce erau gata, impreuna cu fratele si cu tata mancam cate un borcan in fiecare zi.

Craciun Roxana
acum 11 ani

In zilele noastre nu mai sunt gustate jocurile copilariei noastre.

Pentru copiii din ziua de azi nu mai au farmec acele jocuri. Eu, mai degraba , as invata-o pe fetita mea principiile, valorile cu care bunicii si parintii m-au deprins.

Cami Floroiu
acum 11 ani

Eu stiu ca faceam prajituri cum spui tu in forma de oameni si gogosi cu zahar sau cu gem. In rest, nu prea am avut experiente asa extraordinare, o copilarie normala as spune eu dar nu prea erau copii prin jur cu care sa ma joc. Ma mai ducea mama in parc si acolo ma imprieteneam cu alti copii, dar in rest am avut o copilarie destul de linistita.

Iuliana Ionescu
acum 11 ani

eu am destule amintiri mai ales pentru ca am trait la tara la bunici cand eram mica de tot si ne jucam multi copii din sat, alergam pe campii sau mergeam cu bunicii la camp si vedeam mereu animale, puisori, catelusi, pisicute, vacuta lui bunicu care avea doi cercei in urechi... chiar frumos, si din cauza asta imi duc si eu copilul la padure in aer curat si o sa il duc sa vada si animalele cand mai creste, sa nu invete despre vacute doar din reclama cu milka ci sa le vada si  sa le mangaie...

Dana Iahim
acum 11 ani

Eu imi aduc aminte cand ieseam cu fetele de la bloc in spatiul ala verde din fata si ne jucam elasticul, ne rupeam picioarele pe acolo incercand sa facem toate sariturile complicate din lume. 

Sau cand eram si mai mica aveam casutele papusilor pe balcon si ne strangea toate si ne prefaceam ca mergem la bal cu ele, le puneam pe mame sa ne faca rochite si haine sau mai "sustrageam" cateva haine si le decupam noi ca sa le imbracam. Mama avea saraca vreo doua fuste pe care le-a mai scurtat ca erau "decupate in mod inexplicabil". 

Imi mai placea cand mergeam cu mama la piata si im cumpara vata pe bat si acadele. Off, ce vremuri, am imbatranit de tot... :)

Oricum, copiii nostri nu mai traiesc ce traiam noi, acum au Tomas si Regele Leu si broscute cantarete si robotei care se transforma in elicoptere...Va fi amuzant sa vad ce isi aduce aminte copilul meu la 20 de ani... :)) despre copilaria lui...

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies