Cat timp iti lasi copilul la televizor?

Anca Spânu
acum 12 ani

Te preocupa subiectul timpului petrecut in fata televizorului de copilul tau? Cat inseamna mult si cat este permis astfel incat copilul meu sa se dezvolte normal si sa nu devina dependent?

Copiilor le este recomandat jocul ca instrument de invatare, nu doar televizorul. Ei trebuie sa invete sa se exprime, sa isi exteriorizeze dorintele, pasiunile, cerintele, nu doar sa acumuleze informatii.

Tu cat timp iti lasi copilul sa se uite la televizor?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

lili dumitru
acum 11 ani

din pacate noi ne uitam destul de mult la desene animate; stiu ca nu se recomanda uitatul la tv mai mult de doua ore pe zi; nu cred ca depaseste.. dar se aduna: 20-30 min dimineata, 20-30 min la pranz.. si apoi seara..

Ceaus Andreea
acum 11 ani

la bebe al meu ii place sa asculte muzica....adoarme numai cu muzica...ii place mult kiss

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Cand avem  timp liber sta destul de mult la televizor, dar la desene, nu ca ar interesa-o prea mult ce e acolo, dar televizorul sa mearga si ea sa se joace.

Nu stiu prea bine ce e mult, nici ce e putin, dar cred ca fiecare poate sa-si stabileasca aceste reguli, in functie de copilul lui si de nivelul lui de varsta, prescolar , scolar....

Craciun Roxana
acum 11 ani

Am noroc cu un copil bun, care nu doreste desene animate sau filme, asa ca noi butonam doar canale de muzica si dansam. Dansam, in timp ce ne jucam, fara sa privim prea des spre ecran.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies