Teste de sarcina

Ana Naghi
acum 6 ani

Testele de sarcina ne sunt de ajutor atunci cand vrem sa confirmam o sarcina.Atunci cand banuim ca suntem insarcinate apelam la testele care au 99% eficienta(cel putin asa spune ambalajul)

Exista 2 tipuri de teste de sarcina :cele din urina si cele din sange.In momentul de fata cele din urina sunt cele mai des utilizate acasa.Ele detecteaza asa-numitul hormon de sarcina(gonadotropina corionica umana-HCG).Vorbim de un hormon care nu poate exista decat in corpul unei femei insarcinate.Testul poate fi pozitiv dupa aproximativ 7-10 zile de la contactul sexual care a dus la concepere.E de preferat sa repeti un test negativ dupa cateva zile,asta pentru ca femeile fertilizeaza diferit in perioada fertila.Se recomanda utilizarea testului mai ales dimineata,cand urina este mai concentrata.

Voi cate teste de sarcina ati facut?Care a fost reactia voastra cand ati vazut cele 2 liniute?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 7 raspunsuri din totalul de 7 raspunsuri

Anca Spânu
acum 6 ani

Sunt mai complicate, dar avem avantajul de a face analize in sarcina care sa indice problemele din timp. Chiar si testul de sarcina daca iese pozitiv, e recomandat sa facem o ecografie care sa confirme ca ovulul a fost implantat in uter si nu in trompa uterina... Evitam astfel orice complicatii..

Ceaus Andreea
acum 6 ani

eu am facut doar unu si a iesit pozitiv....prima reactie:m-am sperita:)),dar a trecut repede

Candea Teo
acum 6 ani

azi am facut un test...am banuit ceva....dar m-am inselat

poate luna viitoare

Craciun Roxana
acum 6 ani

Eu am facut un singur test de sarcina care s-a dovedit a fi si pozitiv.

Da, fetelor, sarcinile din ziua de azi nu se compara cu cele ale femeilor de acum 20-30 de ani. Si asta pentru ca noi nu mai mancam sanatos, traim intr-un mediu poluat, stresant si cate si mai cate .

 

Candea Teo
acum 6 ani

ai dreptate, Ana!

vremurile sunt in plina schimbare..

Ana Naghi
acum 6 ani

of,Doamne!mi se pare mie sau sarcinile din ziua de azi sunt mai complicate ca pe vremea mamelor noastre?dupa bucuria celor 2 liniute vin multe griji si temeri.Pana il tii pe bebe in brate si uiti...

Candea Teo
acum 6 ani

numai teste pentru urina

am folosit foarte muuulte...in perioada cand trebuia sa vina cm...

cand am avut 2 liniute ...cand am ramas cu Maria...nu ne-am putut bucura foarte mult....am avut o sarcina intrerupta si ne era teama...

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru