inseminare - pls help (dr Tarig-Promed sau alt dr?)

andreea dumitrachescu
acum 5 ani

Dragi mamici, actuale sau in devenire,

Am 27 de ani si am ovare micropolichistice de cand ma stiu. Pana acum un an cand am luat decizia de a avea un bebe nu am crezut ca asta va fi un impediment pentru o sarcina. Dupa 8 ani de anticonceptionale, am renuntat in martie 2013 la ele si ne am pus pe treaba :D Cum bebe nu aparea, am mers la dr care a descoperit si o lipsa o ovulatiei, pentru care mi a recomandat Meguan (asemanator Sioforului pt cunoscatoare), insa fara rezultate . Am continuat cu o histeroscopie si o histerosonografie care au iesit in regula. Cu sotul de manuta am mers la analize pt inotatorii lui unde a iesit teratozoospermie si 10% inotatori normali. Domnul dr la care mergem este Tarig Massawi de la Clinica Promed din Bucuresti. Ne a recomandat, date fiind problemele amanduurora, ca si singura solutie, inseminarea.

Rugamintea mea pt mamicile care au facut inseminare la dl dr sau la clinica sa mi spuna cum a fost si daca au avut noroc din prima.

Va multumesc mult

Andreea

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Maria Iana
acum 5 ani

Eu am auzit numai lucruri bune despre promed, stiu ca au o rata buna la inseminari, dar acum depinde de la caz la caz. medicul Predoi Silviu este la fel de bun din cate am auzit. 

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru