inseminare - pls help (dr Tarig-Promed sau alt dr?)

andreea dumitrachescu
acum 4 ani

Dragi mamici, actuale sau in devenire,

Am 27 de ani si am ovare micropolichistice de cand ma stiu. Pana acum un an cand am luat decizia de a avea un bebe nu am crezut ca asta va fi un impediment pentru o sarcina. Dupa 8 ani de anticonceptionale, am renuntat in martie 2013 la ele si ne am pus pe treaba :D Cum bebe nu aparea, am mers la dr care a descoperit si o lipsa o ovulatiei, pentru care mi a recomandat Meguan (asemanator Sioforului pt cunoscatoare), insa fara rezultate . Am continuat cu o histeroscopie si o histerosonografie care au iesit in regula. Cu sotul de manuta am mers la analize pt inotatorii lui unde a iesit teratozoospermie si 10% inotatori normali. Domnul dr la care mergem este Tarig Massawi de la Clinica Promed din Bucuresti. Ne a recomandat, date fiind problemele amanduurora, ca si singura solutie, inseminarea.

Rugamintea mea pt mamicile care au facut inseminare la dl dr sau la clinica sa mi spuna cum a fost si daca au avut noroc din prima.

Va multumesc mult

Andreea

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Maria Iana
acum 4 ani

Eu am auzit numai lucruri bune despre promed, stiu ca au o rata buna la inseminari, dar acum depinde de la caz la caz. medicul Predoi Silviu este la fel de bun din cate am auzit. 

Discutii aprinse

Itsy Bitsy Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!