11 luni de incercari :-(

irina Cimpean
acum 10 ani

buna, mamici de 11 luni incerc sa raman gravida si nu reusesc...am un ciclu neregulat adica, de 21, 35 de zile...sotul e ok, iar eu cica  nu ovulez. am facut un tratament de 3 luni de  Duphaston pentru reglarea CM , dupa care am facut si 2 injectii pentru stimularea ovariana dar nimic :( ce sa mai fac? ma ajuta cineva cu un sfat . Multumesc :-)

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Andreea Bogdan
acum 9 ani

 Noi ne straduiam de 2-3 ani sa raman insarcinata, dar in cazul nostru, in urma testului pe care l-am facut la clinica Gynera, sotul meu sufera de infertilitate severa. A fost un soc si eram foarte descumpaniti, mai ales sotul, care nu a putut suporta usor aceasta veste.Dar cu ajutorul medicilor de aici, unde am primit si foarte multe sfaturi sa mentinem un stil de viata mai sanatos, am reusit sa trecem peste si sa gasim solutii. Astazi bebelusa noastra implineste 5 luni, ea a venit in viata noastra cu ajutorul doamnei Dr. Dracea prin tehnica FIV si suntem tare mandri si ii multumim din suflet pentru ca datorita dumneaei, noi 3 suntem azi impreuna. 

Andreea Trifan
acum 10 ani

Si eu sunt in aceeasi situatie...Am ciclul neregulat si sunt in a 12-a luna de incercari si nimic.......am facut analize amandoi,totul e bine cica...daca nimic....Un sfat...nu stiu sa-ti dau,caci nici eu nu stiu ce sa mai fac :) fii tare! pup

Anca Spânu
acum 10 ani

In cazul unui ciclu neregulat, este mai greu de indentificat momentul ovulatiei. In general, femeile cu ciclu neregulat raman insarcinate intr-o perioada mai mare de timp fiindca trebuie sa isi monitorizeze corpul.

Iti recomand includerea in alimentatie a alimentelor bogate in acid folic sau suplimente alimentare cu acid folic (daca nu iei deja). Un articol util este acesta:  Importanta alimentatiei in cresterea fertilitatii

Urmareste temperatura corpului si observa zilele in care este mai ridicata pentru a identifica momentul ovulatiei. Construieste un tabel cu aceste informatii si incearca sa identifici daca exista un ciclu repetitiv.

Iti recomand si un consult la o clinica de specialitate in fertilitate. Un medic specialist te poate ajuta sa gasesti cea mai buna solutie pentru a ramane insarcinata.

Ramai cat mai optimista! Stresul afecteaza fertilitatea.

Succes!

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies