Prima cazatura din pat

Ceaus Andreea
acum 9 ani

Nu stiu daca e vrun copil care nu a cazut din pat.Eu am avut experienta acum 3 zile.M-am speriat ingrozitor si va pot spune ca a fost fractiune de secunda.Si eram de fata si eu si sotul.  Nu-mi pot explica cum s-a intamplat.Ati trait o asemenea experienta?Povestiti-ne!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Estera Hamza
acum 9 ani

bebe meu aproape a cazut din pat la nici 2 luni.il lasasem dormind pe o perna (f subtire pe care o fol cand il mai adorm, din cand in cand, leganat pe picioare) si de acolo s-a rasucit si a cazut intr-un spatiu destul de ingust intre pat si perete...noroc ca e grasunel si din cauza burtii a ramas blocat si nu a aterizat pe parchet.....eu faceam rufele pachet si eram cu spatele la el...am auzit direct ureletele...dar doar de sperietura, ca nu se lovise pe nicaieri ca l-am verificat de-a fir a par...asta e...pana crestem mari se mai intaplma si din astea.

Marimar Maryland

Bebele meu a cazut prima oara din pat la 5 luni .Era cu tati in patul nostru si se jucau si tati cand s a intins sa i ia suzeta de pe noptiera bebica cum se tara pe atunci s a tarat si a cazut langa picioarele lui tati.eu cand am ajuns in camera bebe era la tati in brate si urla nu plangea saracutul.insa a trecut si asta fara urmari.A mai cazut o data la 7 luni tot din patul nostru .ii puneam perini mari la marginea patului si s a urcat pe perina si a cazut cu ea .a fost doar sperietura de data asta pt ca el a cazut pe moale (perina)

Cami Floroiu
acum 9 ani

Eu nu am trait o exepreienta ca asta dar cred ca as ingheta de frica. Bebe a avut patut cu grilaj si nu a cazut vreodata dar il lasam jos pe paturica atunci cand nu statea in patutul lui. Dar stiu o prietena care l-a scapat ea pe copil, nu a cazut el... si a stat 2 sapt cu el in spital. A fost ingrozitor. Erau speriati ca o sa ramana cu sechele toata viata sau ca are hematom. Dar in final a fost mai mult sperietura... Oricum e periculos sa cada fiindca se poate lovi la cap iar cand e mic are inca oasele moi.

Discutii aprinse

Modifică setările cookies