bebelusa mea refuza suzeta

Silvia Plamada
acum 6 ani

Buna ziua,

 

Sunt noua in aceasta comunitate si am o problema, va rog sa ma sfatuiti. Bebelusa mea are 5 luni implinite si din pacate nu mai pot sa o alaptez. Am incercat sa-i dau lapte cu suzeta insa refuza in mod constant. De fapt a refuzat in mod constant suzeta inca de la inceput. V-ati lovit si voi de asemenea probleme? Ar trebui sa cumpar un anumit tip de suzeta? Ar putea asta sa fie cauza?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Dorina Ciuta
acum 5 ani

Cu suzeta nu poti sa-i dai lapte, pt. asta e nevoie de biberon, in fine poate-ai incurcat denumirile. Eu folosesc din gama NUK si n-am probleme cu Ovidiu.

Sorina Carceu
acum 6 ani

sa facem distictie, suzeta-i suzeta, tetina-i tetina. daca bebelusul refuza biberonul +tetina inseamna ca nu ii place laptele praf si vrea de la san. insa n-am mai auzit de un bebe care sa nu vrea sa molfaie o suzeta, dimpotriva, greu e sa-l dezveti, baietelul meu Nicolae nu se mai dezlipeste de ea. eu am folosit din toate marcile, fiindca la cateva saptamani pierdem cate o suzeta, am luat si Philips, am luat si Bambino, am luat si Nuk. Ideea e sa folosesti una ortodontica din silicon, chiar daca sunt mai scumpe. 

ioana Buzatu
acum 6 ani

si eu sunt noua pe acest site, desi Cosmin al meu are deja 3 ani impliniti. Nu cred ca tipul suzetei e cauza refuzului bebelusei tale. Poate ar fi mai bine sa consulti un medic daca situatia persista. Eu am folosit cu succes gama Nuk si n-am avut nici o problema. Din fericire am scapat deja de suzete si biberoane. Mult succes Silvia!

Discutii aprinse

Modifică setările cookies