Forum Bebe are colici. Care sunt cele mai bune solutii?

Anca Spânu
acum 12 ani

Bebelusul are colici si nu stii cum sa il ajuti? Sunt diverse solutii, de la cele mai simple - masaj pe burtica, apropierea lui de burtica ta - pana la cele complexe - siropuri si medicamente speciale pentru bebelusi. Care este insa cea mai buna solutie pentru colicii bebelusului?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

eu am biberon anticolici avent.cu espumisan nu ia mers deloc asa ca am l-am schimbat si am folosit ceai baby drink.ia mers foarte bine

lili dumitru
acum 11 ani

am folosit espumisan, crizele au fost destul de putine; il puneam pe bebe pe burtica mea sau ii cantam si-l tineam aproape de mine si se linistea. am folosit si suzeta si se mai linistea si de la ea, si bibeoane anticolici (unele de la Tommee Tippee), care au fost foarte bune.

Mada Dobre
acum 11 ani

Eu l-am scapat de colici cu Infacol. Mie mi s-a parut foarte bun si se linistea imediat dupa ce ii dadeam. Dar mi-l trimitea cineva din afara ca asta de la noi din farmacii este foarte scump. 

Oricum, vorba ta Elena, se linisteste bebe cand da de caldura. La noi, tati era pe post de soba si burta lui era de mare angajament ca trata orice urma de colici. Cel mai des adormeau amandoi. La baiatul meu mai mare nici nu mai stiu ce ii faceam sa ii treaca colicii. Smile

Elena Nalbaru
acum 11 ani

Printesa mea a avut doar 2 saptamani colici, pe atunci o alaptam si desi am avut mare grija la ce mananc, tot a avut colici putin.

Si puteam sa-i fac orice si sai dau de toate ca degeaba (ii dadeam espumisan si sab simplex sau eubiotic)

Singurul care o calma si o adormea era FEONUL!!!! DA, FEONUL Sealed Caldura emanata de el in zona burticii o calma si zgomotul o adormea Smile

rezultate garantate!

Cami Floroiu
acum 12 ani

Bebelusul pe burtica este cea mai buna solutie! La mine merge de minune mai ales cand sta pe burtica lui tati fiindca e mai mare si mai calduroasa. Recomand in plus si infacol, este un siropel care se gaseste in farmacii si nu este foarte scump. 

Masajul este iar o solutie! Cumnata mea face masaj pentru slabire dar mi-a aratat cum sa il masez pe bebe si se simte mult mai bine dupa. 

Alta solutie este sa il alaptati dar sa nu mancati prea multe fructe sau legume, cofeina sau alte alimente care ii fac rau!

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies