aerosoli pt bebelusi

elena balanica
acum 9 ani

ma puteti ajuta cu un sfat? mik mea are 5 saptamani si la recomandarea pediatrului trebuie sa-i fac aerosoli. am cumparat aparatul, dar nu stiu cum sa fac aerosoli unui bebe de 5 saptamani. cf instructiunilor kitul nu trebuie inclinat la un unghi mai mare de 45 grade, e complicat. a mai facut cineva aerosli bebelusului de 5 saptamani? cum? va rog sa-mi explicati. multumesc

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

lili dumitru
acum 9 ani

si noi am facut aerosoli, la recomandarea medicului ( apropo, foarte mult mi-a placut medicul de la Medsana); noi eram insa mai marisori, la un an si ceva; ma gandesc insa ca ai putea sa-l tii in brate pe bebe cumva lipit de tine la verticala, si sa-i pui mascuta pe fata. 

Gabriela Tatiana Rotaru
acum 9 ani

Poate este un aparat de aerosoli pentru adulti .Sunt aparate in care se introduce solutia ,tu stai pe scaun si tragi dintr-o pipa aerul,il tii in tine cat poti, apoi il dai afara.Eu am vazut asa un aparat,oricum trebuie sa intrebi cum e conceput aparatul,sa stii cum sa reactionezi.Sanatate la bebe mic.

anuta tudorache
acum 9 ani

nu am facut niciodata asa ceva

Livinschi Amalia
acum 9 ani

esti sigura ca este un aparat ptr aerosol?, cele pe care le-am intalnit eu au o masca si /tub pe care se inhaleaza ce pui in recipientul aparatui, iar cand am facut tratament de acest in cadrul unei clinici copilul meu efectiv statea in fundulet(tu o poti tine in brate) si cu masca la gurita....

 

Alina Buz
acum 9 ani

Depinde de aparatul folosit. eu stiu ca trebuie sa ai o masca si un furtun si un recipient pentru medicament. Bebelusul va respira ce e in tubul respectiv si ce primeste prin masca.  

Cum arata aparatul tau daca zici ca e dificil?

Discutii aprinse

Modifică setările cookies