Laptele praf este sanatos?

Anca Spânu
acum 12 ani

Este laptele praf (artificial) sanatos pentru bebelus sau contribuie la tendinta de ingrasare din copilarie? Exista tipuri de lapte praf mai sanatoase decat altele?

Laptele praf recomandat pentru bebelus este de obicei indicat de medic. De preferat este sa nu schimbi tipul de lapte praf pentru bebelusul tau, mai ales daca acesta contine toate elementele nutritive necesare.

Tu ce lapte praf folosesti pentru bebelusul tau si ai vrea sa recomanzi si altor mamici?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 8 raspunsuri din totalul de 8 raspunsuri

Oana Vanilie
acum 8 ani

Buna ziua mamicilor! eu nu am vaut lapte decat 1 luna.. de aceea i am dat fetitei lapte praf Vitalact Basic ( http://www.farmaciamamei.ro/vitalact-lapte-praf-basic-400g-p-19762 ) . mi se pare ca se dezvolta normal.. voi ce parere aveti ? e posibil sa am probleme cu ea pe viitor? va multumesc!

Anca Spânu
acum 9 ani

Cristina, copiii alaptati au scaune mai rare. Pot avea scaun si la 7-10 zile, fiindca organismul asimileaza foarte bine laptele matern. Daca scaunul este moale si nu uscat, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Sfatul meu este sa renunti insa la completare daca alaptezi. Cu cat bebe sta la san mai des cu atat vei avea mai mult lapte. O masa inlocuita cu lapte praf duce la scaderea lactatiei si, zi de zi, organismul tau va produce cu o masa mai putin de lapte matern. Multa sanatate tie si puiului tau. 

Cristina Popovici
acum 9 ani

Eu ii dau fiului meu hipp pre combiotik ca si completare dupa adaptare insa nu are scaun regulat. Il mananca dar are scaun o data la doua sau trei zile, dar consistenta, e aceea a unui scaun normal. Este totusi in regula?

 

lili dumitru
acum 11 ani

baietelul meu a baut lapte praf de la inceput; il si alaptam, in paralel ; tendinta de ingrasare tine si de obiceiurile alimentare ale familiei. am folosit nan, a fost ok.

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Eu am folosit Nan si Lactovit. Cred ca au fost destul de bune, fetita astazi e ok. Nu am alaptat-o din cauza problemelor medicale pe care eu le aveam si asta a fost, dar a fost bine. Mai tarziu am introdus laptele de vaca.

Denisa Deni
acum 11 ani

nu cred ca tot ce zboara se mananca, as opta pentru laptele matern, dupa care lapte de vaca eu zic ca daca ii dati lapte pref un an e deajuns si sa treceti pe laptele de vaca cu el am crescut si noi

uitati-va la copii din ziu de azi toti sunt exagerat de mari pentru varsta lor, grasi uni obezi se dezvolta mult prea repede

ma uit la fetitele de 10-11 anisori la multe le-au crescut sanii deja arat de cel putin 15-16 ani au o marime exagerata la pantofi la aceasta varsta sa poarte 37-38  cat vor purta la 18-20ani 41-42 cat un barbat???

eu cred ca si laptele praf folosit prea mult are lagatura cu toate schimbarile acestea la un copil

Craciun Roxana
acum 11 ani

Laptele praf ar trebui facut din cele mai bune ingrediente, insa nu stiu daca e mereu asa. Copilul meu a baut Milumil si am fost multumita.

Laura Doarca
acum 11 ani

Buna mamicilor!Este bun si laptele praf dar cel mai bun este laptele matern eu ia-m dat bebelusului meu nan1 ca dela san nu lua in greutate.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies