Forum despre cura pentru detoxifiere organism

Cami Floroiu
acum 12 ani

Stiti o cura pentru detoxifierea organismului care sa aiba efecte benefice si rapide? 

Am abuzat in aceasta perioada de grasimi, carne si dulciuri si simt ca organismul meu nu mai suporta niciun exces. Am nevoie de idei pentru curatarea organismului de toxine. 

Am incercat sa mananc astazi numai fructe si salata si am baut o tona de apa, dar tot nu ma simt 100% ok. As avea nevoie de un program mai complex, eventual cu o dieta zilnica pentru 5 sau 10 zile care sa ma ajute sa revin la normal. Nu mai vreau sa discut de greutatea in plus in doar 3 zile de relaxare.

Asa ca, idei fetelor?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 8 raspunsuri din totalul de 8 raspunsuri

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Interesanta cura de detoxifiere. M-ar incanta sa o incerc si eu.

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Eu cam asta mananc in fiecare zi...si imi place la nebunie sucul de lamaie(adica storc o lamaie pun apa peste si gata sucul)

Craciun Roxana
acum 11 ani

Ma alatur si eu !

Candea Teo
acum 11 ani

eu ma folosesc de sucul de lamaie...il beau din placere si stiu ca ajuta...

beau foarte multa apa zilnic 

Anca Spânu
acum 11 ani

Ma bucur ca te-a inspirat articolul despre cura delicata pentru detoxifiere. Sunt alaturi de tine si  voi participa la provocare! Invit cat mai multe mamici in aceasta "calatorie", asa cum ai numit-o tu. 

Kiss

Cami Floroiu
acum 11 ani

Prima echipa de mamici dispuse sa tina cura pentru curatarea organismului are un prim membru: EU!

Incep cura de maine 22.05.2012. M-am pregatit moral si fizic pentru ce este mai greu dar voi reusi, mai ales daca nu sunt singura in treaba asta! 

Asa ca mamici fara burtici ( ca nu e recomandat in sarcina), hai cu mine in lunga si frumoasa calatorie de ..5 zile... Embarassed

Planul este simplu:

1. Mancam doar fructe, legume verzi si bem apa (nu suc, nu cafea, nu vin). Daca fumam, ne lasam ...macar 5 zile. 

2. Mancam din 5 in 5 ore ce am spus mai sus, adica DOAR fructe/legume sau fructe+legume!

3. Daca ni se face pofta de mancare, dulciuri, orice alta ispita, mancam ce am zis la punctul 1. 

4. Postam aici zi de zi cum merge treaba si mai ales daca am facut vreo prostioara (bucatica de tort sau gura de cafea se numara aici, la prostioare). 

5. Trecem cu bine de cele 5 zile, vom fi sanatoase, purificate, fericite si mandre ca am reusit!

Asadar? Cine e cu mine?

Maria Iana
acum 11 ani

Detoxifiere inseamna curatarea organismului prin curatarea organelor interne. Astfel, o cura buna pentru detoxifiere inseamna - curatarea colonului, ficatului, alimente sanatoase pentru stomac, usor de digerat si care nu provoaca aciditate, curatarea rinichilor si hidratarea organismului.

SUnt astfel recomandate ceaiurile pentru purificarea organismului, ceaiurile de curatarea colonului, ceaiurile pentru ficat - macese, armurariu, anghinare, ceai pentru rinichi - muguri de pin, coada calului, matase de porumb.

recomand multa apa mai ales intre mese, fiindca organismul elimina toxine dar si apa atunci cand se face detoxifierea. Este bine sa fie 3-4 zile in care consumi doar fructe, legume, ceaiuri si apa iar organismul tau va fi curatat. Chiar daca te simti deshidratata bea cat mai multa apa.

Alina Buz
acum 11 ani

ce mai buna cura este aia in care mananci in fiecare zi un tip de aliment -cred ca se cheama disociata! eu sunt slaba nu am nevoie de cura dar o prietena de-a mea a tinut cura aia fiindca avea vreo 80 de kg si a slabit aproape 10 kg. Oricum, daca te hotarast sa tii o cura trebue sa respecti. prietena mea nu mai mananca pizza sau prajituri, nu mai bea sucuri si nu mai manaca de la mac Wink

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies