Dependenta de jocuri pe calculator este periculoasa pentru adolescenti, mai ales daca nu exista o masura in timpul petrecut in joc.
Adolescentul tau are aceasta problema? Petrece ore in sir intr-un joc, uita sa manace si nu mai are niciun interes pentru scoala? Nu stii ce sa faci ca sa il motivezi si pare ca orice pedeapsa face mai rau?
E o problema tot mai intalnita printre tinerii pasionati de tehnologie si mediul online si de multe ori parintii nu stiu cum sa procedeze.
Aici putem discuta despre dependenta tinerilor de jocuri si calculator si cum putem sa ii convingem sa renunte la aceasta "boala".
am un caz in familie de asa ceva...fratele meu de multe ori uita sa manance din cauza ca era prea bagat in joc..degeaba ii tinea mama lectii de morala.Si pana la urma asta tine si de copii nu de parinti.Ca daca nu primea o educatie buna,probabil trebuia sa fiu si eu la fel.Nici scoala nu-i prea placea,pe cand eu eram premianta.Acum slava domnului lucreaza si nu prea mai are timp si cand are doarme de oboseala
Daca vrei sa ai un adolescent care sa nu sufere de aceasta " boala" ar trebui sa ii oferi alte variante de a-si petrece timpul. Am constatat ca pustanii din ziua de azi nu stiu ce e aia carte citita, cine e Sadoveanu sau ce a mai scris la viata lui.
Modelele personale ale parintilor, dar si anturajul ii determina pe copii sa fie si ei in rand cu lumea.
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum