Dependenta de jocuri pe calculator

Sfatul Mamicilor

Dependenta de jocuri pe calculator este periculoasa pentru adolescenti, mai ales daca nu exista o masura in timpul petrecut in joc. 

Adolescentul tau are aceasta problema? Petrece ore in sir intr-un joc, uita sa manace si nu mai are niciun interes pentru scoala? Nu stii ce sa faci ca sa il motivezi si pare ca orice pedeapsa face mai rau?

E o problema tot mai intalnita printre tinerii pasionati de tehnologie si mediul online si de multe ori parintii nu stiu cum sa procedeze. 

Aici putem discuta despre dependenta tinerilor de jocuri si calculator si cum putem sa ii convingem sa renunte la aceasta "boala".

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 6 ani

am un caz in  familie de asa ceva...fratele meu de multe ori uita sa manance din cauza ca era prea bagat in joc..degeaba ii tinea mama lectii de morala.Si pana la urma asta tine si de copii nu de parinti.Ca daca nu primea o educatie buna,probabil trebuia sa fiu si eu la fel.Nici scoala nu-i prea placea,pe cand eu eram premianta.Acum slava domnului lucreaza si nu prea mai are timp si cand are doarme de oboseala

Craciun Roxana
acum 6 ani

Daca vrei sa ai un adolescent care sa nu sufere de aceasta " boala" ar trebui sa ii oferi alte variante de a-si petrece timpul. Am constatat ca pustanii din ziua de azi nu stiu ce e aia carte citita, cine e Sadoveanu sau ce a mai scris la viata lui.

Modelele personale ale parintilor, dar si anturajul ii determina pe copii sa fie si ei in rand cu lumea.

Ana Naghi
acum 6 ani

asa este,am evoluat pe o parte,dar am pierdut inzecit pe alta parte...cator adolescenti li se mai pare "cool" si altceva decat tot ce este legat de PC?

Candea Teo
acum 6 ani

adolescentii nu mai prea stiu de campionate, de iesiri. de intalniri in natura...isi stabilesc intalniri pe net.chat, retele de jocuri...

pacat ca nu gusta altfel din viata...

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru