Curs de introducere in fotografie

Studio Galapagos
acum 10 ani

Studio Galapagos va asteapta la cursul de introducere in fotografie pentru adolescenti, in fiecare miercuri de la 19:15 la 20:45 incepand cu 30.10.2013. Cursul va avea o frecventa saptamanala, iar modulul dureaza 4 luni (16 sedinte).

Cursul vizeaza crearea unei baze de tehnica fotografica, astfel incat cursantii sa aiba uneltele necesare descoperirii lumii imaginilor care sa le puna in evidenta personalitatea, interesele,viziunea lor asupra lucrurilor ce ii inconjoara. 

Notiunile teoretice vor fi alternate cu cele practice, cursantii vor interactiona si isi vor exprima ideile intr-un mediu deschis, astfel incat fiecare sa inteleaga ce ii determina sa fotografieze, ce ii motiveaza in alegerea subiectelor si ce efect pot avea imaginile pe care ei le creeaza.

Cursul le va da de asemenea posibilitatea de a pune cat mai des in aplicare notiunile invatate, intrucat vor trebui sa isi creeze un portofoliu de-a lungul intregului modul. Pentru aceasta, este necesar ca cei inscrisi sa aiba un aparat de fotografiat digital, indiferent de model sau performante tehnice.

Tarif: 200 lei/luna

Text editat de admin. Nu sunt permise link-uri cu scop de publicitate.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies