Educarea copiilor

Educarea copiilor si metode recomandate, articole, carti si informatii necesare in functie de varsta. Afla aici cum sa iti faci copiii sa respecte reguli, sa asculte si sa comunice eficient, dar si despre restrictii si pedepse care sa nu ii afecteze dezvoltarea armonioasa. Ce greseli fac unii parinti si cum poti sa le oferi o educatie corecta copiilor tai!

5 moduri de educare a copilului zi de zi

5 moduri de educare a copilului zi de zi

Iata 5 moduri utile de educare a copilului zi de zi! Daca doresti sa invete din mers, fara eforturi extraordinare si fara sa se simta obosit, gaseste metode distractive de a il educa. In acest articol discutam despre 5 idei constructive si beneficiile lor.


Tu esti cea mai buna educatoare pentru copilul tau - dovezi

Tu esti cea mai buna educatoare pentru copilul tau -  dovezi

Nu crezi ca esti cea mai buna educatoare pentru copilul tau? Avem dovezi clare pentru tine pe care ti le dezvaluim in acest articol. Este normal sa vrei sa accelerezi dezvoltarea intelectuala a copilului  chiar de la o varsta frageda. Partea buna este ca deja faci asta in educatia copilului tau!


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru