Sos cremos de susan

Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima

Sosul cremos de susan se poate servi la multe salate delicioase. In plus, poate fi folosit in combinatie cu alte ingrediente pentru a compune alte sosuri aromate.

Susanul contine calorii, proteine, substanţe grase, vitaminele B, D, E, F, ulei vegetal. Este un ingredient sanatos pentru organismul uman si pentru copiii in crestere.Semintele sunt benefice mai ales pentru copiii care se constipa des, avand un efect laxativ.

Numar de portii: 1 portii

Timp de preparare: minute

Numar de servire: minute

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi curatat, tocat marunt
  • 1 lingurita de sare grunjoasa
  • 2 lingurite cu pasta de susan
  • sucul de la o lamaie
  • 1/4 de ceasca cu ulei de masline

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing intr-un bol mic. 

Se amesteca bine in ingredientele pentru sos pana se incorporeaza bine pasta de susan. Sosul trebuie sa capete o textura cremoasa, aerata. Sosul obtinut se serveste la salate, punand in evidenta nu numai jocul de arome al acestuia, dar si pe cele ale salatei servite. Este un sos delicios si nu se pregateste greu, doar cateva minute in bucatarie si gata sosul.

Despre

Retete din aceeasi categorie


Sos de rosii deshidratate

Sos de rosii deshidratate

Timp de preparare: 24 minute

Sos cremos de busuioc

Sos cremos de busuioc

Timp de preparare: 5 minute

Sos pesto

Sos pesto

Timp de preparare: 5 minute

Sos de busuioc si anghinare

Sos de busuioc si anghinare

Timp de preparare: 5 minute

Recenzii la reteta Sos cremos de susan


Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.

Adauga recenzia ta

Pentru a adauga o recenzie, te rugam sa te autentifici!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru