Mamica cu doi copilasi singura

RAULA KOTI
acum 6 ani

BUNA SEARA TUTUROR .AS VREA SA AFLU DE LA MAMICILE SINGURE CUM SE DESCURCA FINANCIAR CU COPII MAI ALES CASUNT IN SCOALA ?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 2 raspunsuri din totalul de 2 raspunsuri

dana popescu
acum 4 ani

Buna! Lasa un nr de telefon... o sa te contactez.

 

Beatrice Baclov
acum 6 ani

Buna ziua,

Tocmai am aflat si eu sentinta data in favoarea tatalui copiilor mei, sentinta care a urmarit doar interesul  lui si nicidecum cel al minorilor.

Eu nu stiu cum intr-un stat european , in sec XXI, mamele singure nu au drepturi , ci numai obligatii. Muncesc de dimineata pana seara ca sa imi cresc cei 2 copii, iar tatal lor are dreptul de a plati o pensie infima de 100 lei/copil si drept de vizitare in fiecare luna. Si-a inchis firma si munceste la negru, traieste doar ca sa se distreze, dar statul roman ii da dreptul sa nu aiba obligatii fata de copii.

Ma descurc greu, foarte greu, dar si mai mult statul roman , prin judecatorii care dau astfel de sentinte, nu face nimic in acest sens. Ajuta tatii sa aiba drepturi chiar daca nu ii intereseaza ce mananca copilul, cu ce se imbraca ,  cat costa intretinerea pe luna , ce cheltuieli sunt la scoala, cand e ziua lui de nastere, ce cadouri primeste de Craciun ca sa fie in rand cu ceilalti copii , cat costa vizita la medic, cat costa aparatul dentar sau cat costa ochelarii care trebuiesc schimbati ,

Sunt indignata, revoltata si umilita !!!

etc?

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru