Forum despre alimente permise si alimentatie corecta in sarcina

Cami Floroiu
acum 11 ani

Ce mancam si ce NU mancam in sarcina? Voi aveti o alimentatie speciala sau nu tineti cont de restrictii ci mai degraba va satisfaceti toate poftele?

Stiu ca sunt o groaza de povesti din batrani, superstitii cate si mai cate, dar ele sunt contrazise sau dimpotriva, confirmate de medici. VOi ce alimentatie aveti? Mancati fructe si beti multa apa sau mancati de toate astfel incat bebe sa aiba tot ce are nevoie...

Nu mai zic de pofta de sarat si cum poate fi tinuta sub control... Asadar, va provoc ! Ce si cum mancati in sarcina si ce sfaturi oferiti?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Maria Mihai
acum 11 ani

mancam aproape de toate inafara de usturoi , ceapa mi se facea imediat rau . fara multe grasimi , fructe proaspete si legume , imi placea foarte mult salata de rosii cu castraveti , evitam prajelile , pieptul de pui era preferatul meu indiferent cum era pregatit 

Lisa-maria Botu
acum 11 ani

eu am mancat de toate..insa am papat foarte multe legume si fructe(desi as fi vrut sa mananc dulciuri,sarcina nu imi permitea;mi se facea imediat rau,asa ca m-am axat de fructe,foarte multe fructe),carne,paste.....aveam o obsesie pentru ciorba de fasole....o adoram!! 

eu zic ca poti manca cam orice,exceptand mancarurile foarte picante,condimentate,prajelile(dau arsuri)....

Craciun Roxana
acum 11 ani

Pe timpul sarcinii e indicat sa mancam multe fructe si legume proaspete, lactate si peste. Atentie insa daca nu sunteti imune la toxoplasma, nu consumati peste oceanic fiindca are mercur si poate provoca avort.

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies