Relatii si familie

Despre relatia cu partenerul de viata, viata de familie si despre relatii interpersonale, povesti fericite sau deceptii. Invata din experienta altor mamici sau citeste articolele dedicate acestei sectiuni.

Ce invata copiii din casnicia parintilor

Ce invata copiii din casnicia parintilor

Copiii observa relatia dintre parinti si modul in care acestia discuta sau se consulta in luarea deciziilor. Desi nu par atenti, ei asculta atat cuvintele dulci, pline de iubire cat si micile certuri intre parinti si in mintea lor se formeaza idei si scenarii.


10 lectii de iubire oferite de femei

10 lectii de iubire oferite de femei

Femeile ofera lectii de iubire pretioase pentru barbati si uimesc uneori prin puterea psihica extraordinara. Iubirea pentru copii, natura, animale, pasiunea fata de munca si de lucrurile pe care le face o femeie, toata acestea sunt greu de egalat de catre barbati.


Alaturi de o prietena in suferinta

Alaturi de o prietena in suferinta

Sa fii alaturi de o prietena in suferinta nu este deloc usor, mai ales daca a pierdut pe cineva drag. O imbratisare calda si asigurarea ca o vei sprijini in orice moment este tot ce isi doreste in momentele de tristete. In cele mai multe cazuri, atunci cand afli ca o prietena a pierdut pe cineva drag, nu stii cum sa reactionezi si ce sa ii spui. De multe ori, ne imaginam cum ar fi in locul ei si credem ca orice am spune, nu poate sa o ajute cu nimic.


Relatia cu mama ta - schimbari dupa nastere

Relatia cu mama ta - schimbari dupa nastere

Atunci cand parintii tai afla ca sunt bunici, se simt de parca ar avea un nou copil, mai ales mama ta. Relatia cu mama ta poate deveni un pic sufocanta dupa nastere, mai ales daca tu nu esti obisnuita sa ii o prin preajma asa des.Multe mamici considera ca parintii lor sunt un real ajutor mai ales in primele luni de viata ale bebelusului lor. Sunt insa si mamici care simt ca mamele lor vor sa preia controlul si le trateaza ca si cum ar fi ele insele niste copii.


Relatia cu prietenii tai - schimbari dupa nastere

Relatia cu prietenii tai - schimbari dupa nastere

Relatia cu prietenii tai se modifica dupa ce nasti. Vei avea mai putin timp la dispozitie sa iesi in oras, sa te intalnesti cu prietenele tale si sa te distrezi pana noaptea tarziu asa cum faceai inainte sa apara bebelusul tau.

Unii prieteni pot fi intelegatori pe cand altii considera cu nu faci toate eforturile sa ii vezi sau ca nu iti mai pasa ce se intampla in viata lor. Nimic mai neadevarat! Iata ce se intampla defapt si ce solutii exista in acest caz.


Relatia cu partenerul - schimbari dupa nastere

Relatia cu partenerul  - schimbari dupa nastere

Relatia cu partenerul tau se schimba dupa nastere, fie ca vrei sa realizezi asta sau nu. Iti place sa fii mamica dar inevitabil acest rol iti afecteaza relatia cu persoana iubita. In acest articol iti prezentam schimbarile principale, ce spun expertii si ce solutii exista pentru a rezolva situatia.

In primele 12 luni de viata ale bebelusului tau, parintii schimba copilul de aproape 2000 de ori, il hranesc in medie de 1800 de ori si spala de aproape 280 de ori hainute - toate acestea sacrificand ore bune de somn. Deprivarea de somn poate transforma micile neintelegeri in certuri si conflicte consumatoare de energie.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru