Cariera si business

Articole despre cariera pentru mamici business, antreprenoare de succes si femei puternice. Citeste despre idei valoroase in business, despre femeia moderna care poate avea familie, o relatie puternica de iubire si o afacere sau un job de succes. Pare greu dar nu este imposibil - afla aici cum sa te organizezi, ce sa urmaresti si cum sa iti promovezi afacerea, cum sa ai grija de familia ta si cum sa iti faci sotul fericit. Citeste despre alte povesti incredibile si motivante legate de femei in afaceri.

Tendinte in cariera 2012

Tendinte in cariera 2012

Intr-o economie sensibila si o piata a muncii cu fluctuatii majore, tendintele in materie de cariera aduc noi perspective. Subiectul este abordat intr-un interviu cu Aida Chivu, managing partner la R-HR Romania, care ofera informatii utile pentru mamicile interesate de cariera.


Cum sa reusesti intr-o lume a barbatilor?

Cum sa reusesti intr-o lume a barbatilor?

Vrei sa reusesti intr-o lume dominata de barbati, atat in mediul de afaceri dar si in viata de zi cu zi? Simti ca vei avea succes doar daca reusesti sa cuceresti un domeniu acaparat de barbati? Sunt multe femei care au demonstrat ca sunt cele mai bune in politica, muzica, actorie, business si chiar in industria online! De obicei, barbatii impun regulile jocului: sa vorbesti mai putin despre familie, sa nu te bazezi pe un program flexibil, sa iei decizii rapid si sa nu amesteci sentimentele cu afacerile.


Patru obiceiuri nerecomandate la serviciu

Patru obiceiuri nerecomandate la serviciu

Toti avem obiceiuri diverse la serviciu care nu ne fac bine cu siguranta, fie ca ne referim la munca pe fuga sau orele peste program. Aceste obiceiuri au insa o solutie daca ne dorim sa fim in forma, sa traiam sanatos si sa fim cu adevarat fericite.


Esti maniaca in detinerea controlului?

Esti maniaca in detinerea controlului?

Te consideri maniaca in detinerea controlului? Vrei sa le faci tu pe toate? Sa verifici totul? Obositor, nu-i asa? Conform celor mai recente studii, cea mai buna solutie pentru productivitate si eficienta este sa scapi de aceasta manie!

Ideea lipsei de control te inspaimanta doar daca aduc in discutie acest subiect. Aparitia unui eveniment pe care nu l-ai planificat minutios pare consumator de timp, energie, nervi. Adevarul absolut este acela ca nu poti controla totul, nici toate lucrurile din viata ta!


Aplicatii utile pentru telefonul mobil

Aplicatii utile pentru telefonul mobil

Ti-ai cumparat un telefon mobil din categoria smartphone dar nu stii ce aplicatii sa instalezi? Sunt o multime de programele care te pot ajuta in activitatea zilnica, jocuri dedicate relaxarii sau care iti antreneaza gandirea si multe alte aplicatii dedicate socializarii!

Iata cateva aplicatii pentru care merita sa cumperi un smartphone si fara de care nu vei profita la maxim de toate avantajele unui telefon performant.


Prejudecati despre femei in rolul de manager

Prejudecati despre femei in rolul de manager

Femeile care ocupa o pozitie de manager in orice companie trebuie sa faca fata nu doar asteptarilor ridicate din partea subordonatilor, dar si prejudecatilor impuse de societate.

Fie ca te afli in postura unei femei condusa de alta femeie, sau esti chiar tu managerul unei companii sau al unui departament, iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa depasesti prejudecatile si sa ai o relatie de colaborare linistita si motivanta.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru