Ingrijirea copilului si cresterea lui

Ingrijirea copilului si cresterea lui intr-un mod pozitiv si constructiv asigura o dezvoltare corecta. Citeste despre metode moderne de crestere a copilului, activitati pentru copii interesante si captivante,despre capacitatea de concentrare la copii,gandirea logica,atentia,creativitatea si inteligenta copiilor.Informeaza-te ce sporturi sunt recomandate, descopera cursuri si tehnici de stimulare a gandirii si memoriei copilului si alte resurse utile pentru copilul tau.

Un mediu confortabil pentru copilul adoptat

Un mediu confortabil pentru copilul adoptat

Atunci cand adopti un copil, exista o perioada de tranzitie pana cand el se acomodeaza in familie si in noul mediu. Primul moment, cel in care paseste in noua casa, il va incuraja sa aiba o atitudine deschisa cu tine.

In functie de varsta copilului atunci cand este adoptat, acest moment va fi mai mult sau mai putin marcant. Un bebelus nu isi va aminti momentul in care este prima oara adus acasa insa un prescolar sau un scolar isi va construi atitudinea la inceput bazat pe modul in care este primit.


Cat de mult au voie copiii la televizor?

Cat de mult au voie copiii la televizor?

Mitul: copiii nu au voie la televizor prea mult timp. Sunt destule argumente pro si contra, insa cel mai important este sa le afli si pe baza lor sa iei decizia corecta. Este recomandat ca orice copil care nu a implinit 2 ani sa nu fie lasat sa priveasca la televizor. In realitate, marea majoritate a copiilor se uita la televizor impreuna cu parintii...


Cum sa ii spui PA copilului tau

Cum sa ii spui PA copilului tau

Sunt momente in timpul unei zile cand esti nevoita sa ii spui "Pa" copilului tau. Fie ca l-ai lasat la gradinita sau la scoala, fie ca ramane la bunici sau la o prietena buna unde se joaca, despartirea chiar si pentru o perioada scurta de timp este dificila.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru