Ingrijirea bebelusului

Ingrijirea bebelusului este o provocare incepand cu primele luni de viata. Orice mamica are emotii legate de baita bebelusului, modul in care alege scutece si hainute pentru bebelusi, dar si legat de igiena camerei unde doarme si se joaca bebe. Informeaza-te referitor la ingrijire bebelusi : masajul pentru nou-nascuti, sfaturi pentru un somn linistit, jucarii bebelusi dar si alte solutii utile pentru o mamica in dificultate. Invata cum sa procedezi in cazul unui pericol si cum sa iti ingrijesti in mod corect bebelusul pentru a-i asigura o crestere armonioasa.

Crize de personalitate ale bebelusului

Crize de personalitate ale bebelusului

Bebelusul tau are doar 2 ani si deja are crize de personalitate! Esti un parinte uimit, depasit, enervat sau deja depresiv? Daca te regasesti prin lista, ai nevoie de acest articol sa te lamuresti ce ai de facut ca sa supravietuiesti...

Rabdarea ta este testata la maxim de bebelusul tau inainte sa realizezi ce ti se intampla. In al doilea an de viata, creierul bebelusului se dezvolta accelerat. Prin urmare, incepe sa inteleaga faptul ca este o alta persoana decat tine, ca familia lui este diferita de alte familii, ca el este diferit de alti bebelusi. Ingrijirea bebelusului devine astfel o provocare!


5 idei pentru ca bebe sa doarma linistit

5 idei pentru ca bebe sa doarma linistit

Bebelusul tau doarme linistit si are vise frumoase? Gangureste in somn, rade si misca din manute? Atunci inseamna ca mediul in care doarme il face fericit. Daca are insa cosmaruri, se incrunta cand doarme sau se agita prea mult, iata cateva idei despre cum poti sa il ajuti pe bebe sa aiba vise frumoase si un somn linistit.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru