Școala Internațională Agora

Școala internațională Agora este o şcoală modernă, care doreşte să-şi modeleze ritmul de adaptare la standardele europene în educaţie. De aceea, pornind de la adevărul că învăţarea este un proces continuu, dincolo de achiziţiile specifice fiecărei discipline de studiu, AGORA pune accent pe formarea de competenţe, pe cultivarea încrederii în sine, pe stimularea curiozităţii şi pe formarea abilităţilor de a învăţa să înveţi, pe dezvoltarea de atitudini pozitive.

Obiectivele pe care şi le propune Școala internațională AGORA sunt realizate prin parcurgerea unui program şcolar complet care include, pe lângă programul educaţional obligatoriu (cuprins în curriculumul naţional), suport pentru activităţi de aprofundare/dezvoltare pe domenii de învăţare, patru mese pe zi (mic dejun, dejun şi două gustări), cursuri opţionale pentru cultivarea şi dezvoltarea aptitudinilor individuale, activităţi extraşcolare.

Importanţa pe care Școala internațională AGORA o acordă învăţării intensive a limbii engleze se reflectă în numărul de ore de studiu, în calitatea profesională a celor care predau şi în metodele şi resursele folosite. Prin predarea limbilor străine – engleză, franceză, germană, italiană - urmărim să le dezvoltăm elevilor capacităţile de adaptare la contexte multiculturale diferite.

Detalii contact Școala Internațională Agora

Adresa: Piața Tineretului nr.8

Localizare pe harta Școala Internațională Agora


Recenzii utlizatori

Momentan, Școala Internațională Agora nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies