Scoala Dr. Luca

Şcoala Primară „Dr. Luca” este o instituţie creştină, în care copiii vor fi respectaţi, trataţi egal, fără a se face deosebiri de religie, rasă, sex sau poziţie socială, fiecare având şanse egale de reuşită.

Crearea unui cadru plăcut, armonios, ca o familie extinsă, în care să se simtă bine copiii, părinţii şi angajaţii reprezintă o prioritate a şcolii. Pentru noi, calitatea procesului educativ este foarte importantă, iar pentru a o realiza angajaţii posedă atât competenţe profesionale, cât şi integritate morală.

Dezvoltarea bazei materiale constituie o preocupare importantă, asigurându-se condiţii optime de învăţare prin crearea unui spaţiu atractiv şi confortabil.

Calitatea managementului şcolar reprezintă o prioritate pentru şcoală, acesta fiind cheia succesului pe toate planurile, dar mai ales din punctul de vedere al relaţiilor comunitare şi al resurselor umane. Managementul şcolii este realizat prin lucrul în echipă.

Detalii contact Scoala Dr. Luca

Adresa: B-dul Independentei, Nr. 238

Localizare pe harta Scoala Dr. Luca


Recenzii utlizatori

Momentan, Scoala Dr. Luca nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies